Duch na testu, falešný nebo pravý?

miijka
8. srp 2017

Holky prosim o Vas nazor. Tady testy zpetne tri dny a dnes rano. Dnes jsem 29DC cykly dlouhe 32-34 dni
Jde o mamatesty 10
Jsou tam nebo ne??

jitulka89
8. srp 2017

já bych řekla že duch 🙂

ferrari
8. srp 2017

Je divné že nesilí

misa357
8. srp 2017

Měla jsem to samé, a ted mě to tady drtí dásněma bradavku 👶

belleelle
8. srp 2017

@miijka myslim, ze ne... ☹ neni patrny posun.

miijka
autor
8. srp 2017

No to je mi prave taky divne.. testy jsou od ovulace 8, 9, 10 a 11 dni.
Dnes jsem 11 a rano jsem delala digital ClearBlue a bylo -
Mozna je jeste brzo na silici carku kdyz mam cykly 32 - 34 🤔

miijka
autor
8. srp 2017

@misa357 A duchove na testu Ti silili kazdy den?? A taky mamatest?

miijka
autor
8. srp 2017

Holky jeste jsem delala dnes dopoledne ( ne teda z prvni moce, ale byla taky hodne koncentrovana) tento test od ClearBlue ktery ukaze v kolecku + nebo -
Vidite slaboulinky naznak pluska v kulatem okynku?
Pripadam si uz jak silena matka 🙈

misa357
8. srp 2017

@miijka ze začátku vůbec nesílili, taky jsem začala testovat dřív 🙄. Měla jsem několik značek. Kup si digitální, ať máš jisto.

miijka
autor
8. srp 2017

@misa357 digitalni jsem zkousela dnes a vyslo minus 🤔
Ale digitalni je od 25 a tyhle od 10...
No.asi.budu muset pockat par dni 🙁☺

lencak80
8. srp 2017

Myslim ze testujes strasne brzy pokud mas takto dlouhe cykly. Jeste zkus vydrzet.

anickaaa28
8. srp 2017

@lencak80 Já to mám taky tak 😀Spoždění jeden den a zatím nic.Břicho vůbec nebolí a ms měla dojít včera a nic.Jen prsa hrozně nalité.

belleelle
8. srp 2017

@anickaaa28 takze nakonec je to tam?

miijka
autor
8. srp 2017

Holky ja vim ze asi testuju brzo, ale proste nejak na sobe citim ze tehu asi fakt jsem. Po ranu nez se nasnidam zle od zaludku a prsa citliva a dokonce mala kapka z prave bradavky.
Ted jsem udelala jeste jeden test s citlivosti 20 a svete div se, ale duch je silnejsi nez mamatest citlivost 10 🤔😮 Takze to uz asi fakt nebude nahoda a navic z odpoledni moci.
Hodim foto, snad to pujde trochu videt 😉

miijka
autor
8. srp 2017

Joo a mimochodem.jeste davam vysledek dnesniho ranniho digi testu. Neni to chybny vysledek? Melo by tam byt bud jen + nebo jen - ale tohle????? 😮😮

anickaaa28
8. srp 2017

@belleelle No já dle toho špinění co nastalo asi je to brzo na testování,protože to skončilo 30.7.Takže by to bylo cca 8 dní.Takže testovat nemá smysl spoždění je a nevolnosti nějaké jsou plus ty prsa,podprsenku vůbec nenosím ani jednu moc mě tlačí.A na wc jsem furt 😒

anickaaa28
8. srp 2017

A do toho takový bílý výtok hustý Si furt myslím že jsem to dostala lítám na wc a ono nic 😅

beetlejuice1666
8. srp 2017

@miijka na tech testech neni ani tuk. Digital taky negativni, a to naprosto radne, test je v poradku. Ze te bavi se takhle tejrat...

miijka
autor
8. srp 2017

@beetlejuice1666 no vis ja uz jedno dite mam a dlooouho jsem mela jen duchy jeste po vynechani MS asi tyden. Ted na sobe citim ze se neco deje, prsa.me.nikdy neboli atd
Pro me by bylo vetsi tyrani cekat az tyden po vynechani.
Na testech vidim ducha ne jen ja, ale i manzel a kamaradka.
Foto proste zkresluje.

beetlejuice1666
8. srp 2017

@miijka jo, to je mozny, ze to zkresluje. Fakt jsem si to priblizila a nic jsem nevidela... ale muze tam byt. Nevim 😉 Drzim palce, at ti to klapne 😉

belleelle
9. srp 2017

@miijka vsak tam mas minus, plusko.by ti vyjelo s cislem jeste pred vynechanim.
Takze to nevypada.

belleelle
9. srp 2017

@miijka pohledej obrazky, je to regulerne negativni. Zrejme cysta.

rory_g
9. srp 2017

Podle mě jasně negativní, Mamatesty mají rysku - dělají to a může být i malilinko růžová. Na těch ostatních není vidět ani ta. Jestli myslíš, že jsi těhotná, zkus za 2 dny další test a uvidíš, hcg stoupá obden (násobí se), tak už by bylo něco vidět 🙂

miijka
autor
9. srp 2017

Holky. Tak myslim ze ty prvni tenty byli asi fakt falesni dusi, ale tohle je ted pred chvili delany novy mamatest. Chtela jsem pockat a do patku uz netestovat. Dusik je to zatim.malej ale uplne odlisnej jak na tech prvnich. Je tlustej a ruzivej. Opet nevim jak to bude na fotce videt. Ale dnes mliko uz z obou prsu kapka na tricku kolecka 😮😮
Tady ne foto ted delaneho mamatestu. Rano delam znovu digitalni clearblue at nelovim duchy a mame jasno.

miijka
autor
9. srp 2017

Kouknete z dalky to jde lip videt

beetlejuice1666
9. srp 2017

@miijka to uz vypada nadejneji 😉 O chlup silnejsiho jsem nasla dnes i ja 😉 Tak si muzeme gratulovat vzajemne 😉

miijka
autor
9. srp 2017

@beetlejuice1666 ano ano to nejspis muzeme. Jsem moc zvedava na ten zitrejsi ranni digital 🤔
Ty mas kolikaty den dpo?

dagmar_hribek
9. srp 2017

@anickaaa28 hustý vytok jsem.měla u obou tehu jako priznak tehu litala jsem.na záchod ze uz prisla ms a ona nikde

@miijka na posledních vidim ducha.tak potichu gratuluju

beetlejuice1666
9. srp 2017

@miijka podle tech brutus bolesti, ktere byly asi k ovulaci, to je dnes devet dnu po. A test jednoznacne pozitivni, zadny duch. Uz ruzova carka, sic slabsi.

anickaaa28
9. srp 2017

Uvidíme co bude ale 15.8. se mi zdá moc brzo na ultrazvuk jak mi psala má gynekoložka ještě počkám pár dnú...🙂

miijka
autor
10. srp 2017

Holky juchuu...tak digitalni je pozitivni 👏👏
Predtim jsem udelala radeji znovu mamatest a ukazala se zase slaboucka carecka.
Ale je to tam 👏👏👏

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru