Moc se omlouvám, asi to tu bude dvakrát. Vyšel mi hodně slaboučký duch. Snažíme se o malý ☹ Ale furt nic. Jsem po potratu ale nevzdáváme to a zkoušíme dál. Co si o tom myslíte? Čekám na výsledky HCG, jdu tam ve čtvrtek rovnou i na kontrolu, protože mám nález na čípku. Malý si hodně přejem. Ztrácím už nějak naději. První potrat mi hodně ublížil, do teď na to myslím. Jen doufám že teď to vyjde. Bojím se, že mi řeknou že nejsem těhu. Ale Mám tlak v podbříšku, nafouknuté bříško, jako bych měla dostat měsíčky. Mám cca 10 dnů zpoždění. Citlivá prsa ani tak ne, ale pozoruji že se zvětšila. Bolest v zádech u lopatky, a to na záda sem nikdy netrpěla. Změny nálad. Může to vše být i psych. Ale doufám že ne. Vaše názory?
Duch ma byt do růžová a upřímně 10dni spozdenni to už by Mello byt vyder víc obavám se ze to těhotenství nebude alespoň podle testu to nevydim dobre
ahoj, zkus to zase za pár dní a uvidíš. Já jsem taky na testu cca po 10 dnech neměla vidět nic, za 4 dny jsem to zkusila zase a už to bylo jasné. Nezoufej, ono se to určitě dřív nebo později povede? Jak dlouho se snažite?
rok se snažíme o malý, když se konečně povedlo tak .... ☹ ... já jen doufám že to bude... ryska to není, to by bylo hodně na krajíčku
podle mě tam normálně není vidět nic, tak snad se to povede. Když jsem si dělala test - a těhotná jse nebyla, tak tam nebylo ani ň ......
Jinak rok je pry normální.... po roce to teprv doktori začínají řešit. mám kolem sebe přinejmenším 5 holek co se snažili víc než rok ( i 4 a nakonec se to všem povedlo...) Máš pravidelnou menstruaci?
Dnes ráno sem u sebe zpozorovala hustej bílej výtok. Tlak v podbříšku je pořád. Pravidelnou menstruaci mám, odchylka max 3-4 dny. Ale to musím být prostydlá pokud se mi nějakým stylem opozdí. Když sem se ptala sestry u gyn. ( Je to úplně pecková ženská) tak mi říkala, že prcek zatím být nemusí vidět ani na sonu. Hcg na testu i v krvy může být tak nízký že to není poznat. Měli tam prý paní, u který to nezjistili ani do 3 měsíce. Tak nevím ...
@lalacek když si to přiblížím tak vidím ducha 🙂
Já měla stejného ducha,myslela jsem že nejsem těhotná a byla jsem.
Miminko bylo menší,neodpovídalo poslední menstruaci. Dnes má 10let.
Za týden už byl test jasný.
@lalacek Já dnes našla úplně stejný nález... Takže jdu testovat zítra jiným testem, protože jsem někde četla, že mamatest bývá falešně pozitivní ☹.
Držím palečky, ať není falešný :( <3
@zdenca93 Zdenčo, já takto měla test u prvního, taky slabší a po pár dnech zesílila. Také držím palce, ještě je naděje! 🙂
@zdenca93 Myslím tím tvé testy 🙂, koukla jsem o pár řádků výš...
Jo ták, moc děkuji, doufám, že to vyjde. Už bych chtěla prcka hodně ... Jen se bojím negativního výsledku
@zdenca93 To chápu... Já uvidím zítra ráno, protože dneska jsem začala lehce špinit. ☹
Tak já dnes mám drmax test negativní ☹...
Děkuju za odpovědi. Zkusím testnout zítra. Používám Mamatest 10 odjakživa, vždy mi oznámil ducha, který po uschnutí testu zmizel a po namočení se nepatrně zase objevil. A pokaždé to bylo těhu. Tak uvidíme, jak to bude zítra.
@michaelasm Zkus pak ještě jednou za dva tři dny, může to být náhoda. Nebo místo druhé čárky lehce namoč kapkou vody, někdy se duch objeví - u mě ověřeno a pokaždé to bylo těhu, nezažila jsem zatím falešného ducha. Špinění může být i uhnízdění vajíčka. Uvidíš.
No já uvidím dneska, budu v 1 volat na výsledky krve ... Pak ještě test... 😖 Uvidím co bude, doufám že mi oznámí budete maminka 🙂 ...
@lalacek Děkuju za podporu.. 🙂 Já už pomalu šilhám, jak se na ten test soustředím... Zkusím poslat foto.. Rozhodně na mamatestu to bylo včera dost viditelný, dneska ten Drmax hned nic, ale když hodně zašilhám tak něco jsem schopná i vykouzlit 😀. Jinak dneska žádný špinění, to bylo jen včera večer, už si připadám jak blázen... ☹ U prvního dítka mi takto začínal mamatest taky, s tím, že postupně ob dva dny sílil. Falešně pozitivní jsem zatím taky neměla.. Holky mě vyděsily, tak jsem začala hned testovat jiným testem a ten je negativní. No, MS má dorazit v rozmezí 19.-21.3. (mívám nepravidelné cykly), tak uvidím.
@zdenca93 Držím palce 🙂!
Holky holky... Tak sem teď volala na výsledky HCG.. A? Mam ho hodně nizoučký 0,1 Ale je tam .. Tak dnes jdu na kontrolu ..
http://www.naseporodnice.cz/hladina-hcg-v-krvi-...
Nejásám předčastně 🙂
Ale duch se mi ukázal :/
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Čárka mi přijde strašně tenká, spíš si myslím, že jde o rysku. Zkus testovat za pár dní znovu a uvidíš.