Ahoj holky, potřebuji posouzení, zda z tohoto ducha může něco být nebo ne. O miminko se snažíme už delší dobu, tak už se bojím doufat. Mám ještě asi 4 dny do menstruace. Test je včerejší a dnešní. Ale je to Dr. Max a četla jsem, že dělají falešné duchy. Čárky jsou obě až po limitu, foceno po zaschnutí. V limitu na dnešním jen slabý náznak.
@ajleenka z vlastní zkušenosti doporučuji testovat až po vynechání ms
Já tu čárku vidím docela dobře. Držím palce .-) vidím to nadějně 🙂
Nejspíš se zadařilo, čárka z dneška je silnější 🙂 Ale musíš počkat do menstruace, zda se to udrží, to už ti tu nikdo nedokáže říct, bohužel. Je lepší počkat, i když to je těžké. Přeji moc moc štěstí, ať vše dopadne v pořádku! 🙂
@maarkeetkaaa Fááákt? Tak to by byla pecka.
@lachtanice86 Ano, vím, už jsem se něco natestovala. Respektive druhé máme přes ivf po dvou letech, tohle jsou pokusy o třetí, zatím jen tak sami doma, než bych nabrala odvahu na další ivf. Jenže intuice mi tentokrát řekla, ať zkusím test. Vím, že je to brzo, ale na druhou stranu já duchy nikdy nelovila, vždy jsem vydržela až na hezké dálnice. Toto je tedy má premiéra.
@leymea Děkuji moc, krásně se to čte.
@lucy1994 Také děkuji, holky, vy mi dáváte tolik naděje, že se povedl skoro zázrak. Chápu, že se nemusí udržet, ale ono i to, že by se vůbec něco dělo a byla třeba šance, že otěhotním přirozenou cestou, je pro mě hrozně moc. Po všem, co máme za sebou minule.
Ja bych to videla docela nadejne. Drzim palce, at carka sili 🙂
Chce to další testování
Ahoj, tak ty máš ještě krásné čárky, myslim a doufam s Tebou ze ti to vyjde
❤
My se snažíme 2 roky pred 2 rokama SP v začátcích najednou miminko nebylo. Bolesti křeče a bílý TT a i 0 krev.
Teď sem 3 dny před ms tak bych také chtěla poradit. Zda nebude vadit že sem přidám fotku TT. 😊
Zda neco vidíte. Bolí mě jen prsa a ne neustále jen když zavádím a kolikrát ráno se mi zvedne žaludek jako pocit na zvracení ale hned to prejde.
Diky 😊😊
Spodní včera vrchní dnes.
locika13 No na živo jsou více růžové, 😊
Ale těší mě že mě nešalí zrak.
Už mám za ty 2 roky natestováno x testama ale tohle jsem snad na žádném neměla.
Jeste cca 2-3 dny do ms. 🤔 Vždycky řeknu nebudu testovat a nikdy nevydrzim a pak akorát jedeme na novo 😤☹🤤
@salominx Moc ti přeju aby to vyšlo, ale bacha na toho dr maxe...mě nově koupené testy dělaly takovéto čárky a těhotná stopro nejsem. Po zaschnutí to vždycky takhle vylezlo. Zkus radši jinou značku 😀😉
@salominx pockala bych až po termínu ms
Tak jsem zkusila zase obden, ale přijde mi, že to moc nezesílilo, takže pořád nevím, na čem jsem. Další zkusím až v pondělí, to už bude termín menstruace a tedy i jasno.
@amaliekvidova Fakt až takové duchy, jo? Tak to se tedy trošku bojím, že ty moje budou taky falešné. A sílilo to třeba i? Protože mi přijde, že nějaký progres tam je, i když tedy hodně malý.
@ajleenka pokud mas moznost zajed si koupit digitalni clearblue.. vzdy mi ukazal + uz dva dny pred ms a nebylo to ani ranni moci.. budes hned vedet na cem jsi
@maarkeetkaaa digitalni CB je ma vevnitr uplne stejny lakmusovy papirek, akorat ma test cidlo, ktere podle intenzity carek zahlasi 1-2, 2-3, 3+ tydny od ovulace. Za me teda naprosto vyhozeny prachy... Protoze stejnou sluzbu ti udela i dvojtest za pade. Carka bud je, nebo neni a podle intenzity muzes cca tusit. Od ducha do dalnice je to zhruba na tyden, cili dohromady od ovulace tez 3+. To 1-2 je vzdy spis 2 a shoduje se s 10 DPO (1 a kousek) az terminem menstruace (2), tedy duchem a silici carkou na papirkovem testu.
@ajleenka test by mel silit, takze pokud je uz nekolik dni na testu takovejhle pididuch, je pravdepodobne, ze jde o biochemicke tehotenstvi. Drzim ti palce, ale byt tebou, radeji bych se k tehotenstvi moc neupinala.
@ajleenka taky bych si koupila clearblue nebo bych testovala na ovulacnich testech na nich je lip videt silici carka (u takhle malych koncentraci hcg). Jinak me prijde ze sili, mela jsem to stejne a mam z toho 10ti mesicni dceru 🙂 u nekoho roste hcg rychleji a u nekoho pomaleji. Ja mela silnou carku az 3tydny po transferu - tzn. Cca 4tydny od ovulace
Ahoj, mela jsem uplne stejneho ducha az po limitu a ted je z toho 4leta holcicka. Drzim ti palce😉
@letadylkokane vidis tady neco ?
Holky děkuji, jsem spíše smířená s tím, že to nedopadne. Já na tyhle zázraky moc štěstí nemám a u nás by to v podstatě zázrak byl. Ale bylo by to hezké. Červíček naděje samozřejmě hlodá a je mi jasné, že to bude zklamání, až tam v pondělí nic nebude - což předpokládám. Je mi jasné, že to sílí strašně pomalu. Já jsem vždy testovala až 14 dpo a to už byly jasné // bez diskuze, takže s lovením duchů moc zkušenost nemám, max. takové ty stínky, co se vždy vykoukají pod určitým úhlem. Ale tohle je prostě vidět bez diskuze.
Clearblue kupovat nebudu, nemá to smysl, do pondělí vydržím. Navíc se stejně do lékárny nedostanu.
@maarkeetkaaa Nějaký náznak vidím. Kolik jsi dpo?
@ajleenka Nezesílilo...když to bylo mokré, tak tam byl náznak a když to uschlo, tak to bylo viditelné dost. Před dvěmi lety, když jsme se snažili o dceru, tak jsem testovala dr.maxem, protoze byl nejlepší a když jsem nebyla v tom, bylo úplně bílo, když byl takový duch, byla jsem v tom. Teď jsem testovala a byl tam duch na více testech, myslela jsem si, že je to jasné. Ale prd, potom to vyzkoušel manžel a měl ho tam taky. Asi blbá várka. Ale u tebe to bude třeba jinak, je tam trošku zvýrazněný ten druhý. Držím pěsti 😀
@ajleenka já myslím, že je silnější. V pondělí uvidíš, zda ještě bude silnější čárka. Mělo by to sílit ob dva až tři dny. Navíc jsi teprve 11 dní po ovulaci. U syna jsem měla slabou čárku až 14 dní po ovulaci, i když viditelnou (spočítáno až zpětně, protože jsem nevěděla, kdy byla ovulace). Navíc osobně myslím, že rozdíly v síle čárek je až od toho 12.-13. dne po ovulaci. Takže myslím, že naděje ještě je. Držím palce 🙂
@maarkeetkaaa ano, vidim slabou carku, drzim palce.
@amaliekvidova Tak to je masakr, že je to takový šmejd. Já jsem právě taky četla docela špatné recenze. Tohle by se prostě stávat nemělo. Je jedno jestli v limitu nebo po něm, ale když nic není, mělo by být čisto. Nějakou šedou rysku neberu, ale výrazný růžový duch, jasně viditelný, to je prostě chyba.
Ono to moc nejde vyfotit, jak je to slabé a mobil ještě tu barvu sežere, ale když na to koukám okem, tak to jakoby lehce sílí, ale fakt maličko. Což mi zas na falešného přijde divné, tam by to sílilo náhodně, ne? Navíc jsou to různé testy, první dva jsem tu měla delší dobu, poslední je kupovaný až teď odjinud z netu. A já jsem tedy dr. Maxem právě už na začátku roku testovala a nic takového jsem tam neviděla. Ani po limitu a to jsem ho zkoumala fakt pečlivě a ze všech úhlů. Ale je možné, že je to falešné. Jak to všude čtu, tak si to už i pomalu myslím.
@letadylkokane
@ajleenka prave, ze jen naznak.. digitalni jeste ten den ukazal 1-2.. proto radim digitalni... ja byla nedockava a chtela to vedet hned 🙂
@maarkeetkaaa Tak to je super. Já to už vydržím. Stejně do lékárny nejdříve zítra a jeden den navíc, to už je nic. A v pondělí už musí být jasný i papírák.
Dám vědět, jak to dopadne. Skákala bych metr do vzduchu. Ale nevím, nevím...
@ajleenka drzim palce 🙂
@ajleenka Ale když na ty tvoje testy koukám, tak takhle tmavé jsem je neměla. Myslím, že je to nadějné 😀
Nechci Ti brat nadeje,ale neni to test Dr.max? Protoze ten mi udelal presne takovyhle druhy carky,po precteni recenzi z posl.doby jsem zkusila mamatest a tam nic,MS prisla v terminu. Jinak samo drzim pesti,aby Ti to vyslo.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@ajleenka ten nebude falesny 🙂