Duch na testu 4 týdny po revizi

mimco
13. čer 2019

Dibrý den,
Má někdo, prosím, zkušenost s klesáním hcg po revizi? Může býtcještě 4 týdny po zákroku na testu něco vidět?
14 dní po revizi jsem byla u své dr. na kontrole, kde bylo vše super, dokonce byl folikul, řekla, že i děloha je ready a ať to hned zkusíme....tak jsme to zkusili 😁
Revize byla pro ZT v 9tt.
Samozřejmě testnu znova za pár dní, jen jsem napnutá a zvědavá na zkušenosti ostatních....
Díky

ziraffka13
13. čer 2019

Měsíc po revizi jsem měla HCG 0

mimco
autor
13. čer 2019

@ziraffka13 hmm, takže je možné, že se to povedlo.....
Zajímavé, že pár let nazpět mě řekli po revizi čekat 3-6 měsíců se snažením....teď je to zase jinak....
Dr. mi vyloženě při utz řekla....počkejte cca 3 dny, to bude ovulace a zkuste to.
Uvidíme, každopádně díky.

katherine177
13. čer 2019

Mě řekli počkat jednu menstruaci a začít se snažit, ale nechat proběhnout aspoň jednu menstruaci po revizi

barulina
13. čer 2019

Jsem 4 tydny po revizi a taky me dr rell ze 3 az 6 mesicu je zastarale. Uz za 14 dni po minrekl ze jeste tak tri dny na uzavreni a je to. Dokonce mi iz probehla i ovulace. Tak ted pockm na 1ms a jdem na to. Tobe zakladatelko srzim moc pesti, informuj 🍀

mimco
autor
13. čer 2019

@barulina díky moc, myslím, že my jsme na sebe už někde narazily, že jsme to měly dost podobně s revizí, myslím termínově i stářím těhotenství.....
Také přeji hodně štěstí!

barulina
13. čer 2019

@mimco tak pokud jsi 4 tyden pop revizi tak jsme to fakt mely hodne podobne. Mozna v lednovkach? My jdem na to hned po prvni ms, jsem.trosku vetao straspytel nez ty ale moc ti to preju

mimco
autor
13. čer 2019

@barulina tak ja byla prosinec....
Mudr rekla dobry, muzete😁
Ja myslím, že je to jedno, ono, když to má být dobrý, bude to....

barulina
13. čer 2019

@mimco jj. Presne tak jak pises 🙂 tak informuj jak pokravujete

ziraffka13
14. čer 2019

Každý doktor tvrdí něco jiného.... Mně řekli po revizi na začátku 8tt min 3 cykly počkat než se budeme moc snažit znovu ... 🙄🤔

caverina
14. čer 2019

Ja osobne si myslim,ze ty tri mesice by se dodrzet mely....tak mi to rekl i kdysi doktor...ac se to nezda,tak je to pro telo zatez....

kami1984
14. čer 2019

Já otěhotněla 14dnů po revizi, týden po revizi bylo HCGb0, byla jsem v 5.tydnu

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru