Dibrý den,
Má někdo, prosím, zkušenost s klesáním hcg po revizi? Může býtcještě 4 týdny po zákroku na testu něco vidět?
14 dní po revizi jsem byla u své dr. na kontrole, kde bylo vše super, dokonce byl folikul, řekla, že i děloha je ready a ať to hned zkusíme....tak jsme to zkusili 😁
Revize byla pro ZT v 9tt.
Samozřejmě testnu znova za pár dní, jen jsem napnutá a zvědavá na zkušenosti ostatních....
Díky
@ziraffka13 hmm, takže je možné, že se to povedlo.....
Zajímavé, že pár let nazpět mě řekli po revizi čekat 3-6 měsíců se snažením....teď je to zase jinak....
Dr. mi vyloženě při utz řekla....počkejte cca 3 dny, to bude ovulace a zkuste to.
Uvidíme, každopádně díky.
Mě řekli počkat jednu menstruaci a začít se snažit, ale nechat proběhnout aspoň jednu menstruaci po revizi
Jsem 4 tydny po revizi a taky me dr rell ze 3 az 6 mesicu je zastarale. Uz za 14 dni po minrekl ze jeste tak tri dny na uzavreni a je to. Dokonce mi iz probehla i ovulace. Tak ted pockm na 1ms a jdem na to. Tobe zakladatelko srzim moc pesti, informuj 🍀
Každý doktor tvrdí něco jiného.... Mně řekli po revizi na začátku 8tt min 3 cykly počkat než se budeme moc snažit znovu ... 🙄🤔
Ja osobne si myslim,ze ty tri mesice by se dodrzet mely....tak mi to rekl i kdysi doktor...ac se to nezda,tak je to pro telo zatez....
Já otěhotněla 14dnů po revizi, týden po revizi bylo HCGb0, byla jsem v 5.tydnu
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Měsíc po revizi jsem měla HCG 0