Zdravím, ženy. Co myslíte, je tu nějaká šance? Testy jsou oba dnešní. Zatím jsem tam nikdy neviděla náznak, ale teď mám 2 dny zpoždění, tak dnes jsem to opět zkusila a zdá se nám tam viditelný náznak. 🙂 Ráno jdem samozřejmě pro další testy do lékárny a závěry neděláme, ať nejsme zklamaní. 🙂
Čárka je hezky vidět, šance je velká!
Teda.. já tomu nemůžu věřit, manžel taky ne. Bylo to na první pokus co jsme se rozhodli to začít zkoušet. Jsem vyjukaná. 🙂
Držím palce, ale testů jsem dělala a viděla hodně a toto je dle mého opravdu velmi nadějné 🙂 Doporučuje se testovat ob den, zítra ještě čárka nemusí být silnější než dnes, ale je mi jasné, že to jde těžko vydržet! 🙂
Přesně tak, je to napínavé. 🙂 Moc děkuji za nadějné vyhlídky. 🙂
@blackverry :Druhá čárka tam je pekne videt sice je slaba ale videt tam je zkuste si udelat test zitra rano az prijdete z lekarny nebo ten dalsi den a uvidite ale je tam naznacena
Jestli bude zítra foto dalšího testu, tak prosím o označení, jsem zvědavá 🙂
@blackverry jasna carka 🙂 gratulace 🙂
@blackverry opravdu to vypada nadejne, gratulace 🙂 Moje dcerka je take z prvniho pokusu 🙂
@blackverry tak snad to vydrzi...
Gratuluju! 🙂 Takovouhle čárku jsem měla taky - nikdy nezesílila, aby byla stejně zbarvená jako ta kontrolní, ale hcg rostlo a mám 3m holčičku 🙂
Nááádhera, je to jasnačka, velká gratulace! 🙂 ♥
gratulace...to už je jistota 🙂
Parada ted uz je tam videt ta druha carka jasne videt tak uvidite jak dopadne kontrola u doktora pak dejte kdyztak prosim vedet jak ste dopadla jestli vam to teda nebude vadit
@blackverry Je to jasná druhá čarka, tichounce gratuluji a držím pěsti 🙂 Taky jsem to takhle měla 🙂
@majuskaberuska Pokud je hcg v krvi negativní, tak nemůže být pozitivní test. Spis bych to viděla na rysku, falešnou //.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já myslím,že tam dušík je🙂