Duch na testu?

1brokesie
24. zář 2023

Ahoj, jsem na holičkách, ale i v šoku. Máme 2 děti, třetí jsme neplánovali, udělala jsem si v pátek test a začala se tam dělat čárka, pak to vybledlo, zůstaly jen obrysy krajů, říkám si nic, to je nějaká blbost, tak jsem to vyhodila. Ale pobolívají mě nezvykle prsa, měla jsem další 2 testy, tak jsem si ráno jeden udělala. Asi tam něco vidím, nebo nevidím, může to být vada testu( v realu je to zřetelnější, než na fotce) ...tak jsem poručila menželovy, ať hodí cvrka do sklenky a jeho test je sněhobílý. Co myslíte? Třetí nebylo v plánu, tak jsem trochu vynervovaná...Za vaše úvahy díky

lencaa11
24. zář 2023

@1brokesie udělala bych ráno tyhle jsou negativní ten poslední vypadá vadný kus

misha31
24. zář 2023

Pokud je to Mamatest, dela casto falesnaky. To, co vidim, je jasne negativni

agneska7
24. zář 2023

Já mamatestu věřím , na první nic nevidím ale na druhé fotce se něco rýsuje ono je to vyfocené hned po namočení že?

omniala
26. zář 2023

Já bych ho hodnotila spíš coby pozitivní. S duchama na těh. testech, co se +- po týdnu zhmotnili, mám bohaté zkušenosti (máme hodně dětí, konkr. tedy 6... Všechny byly v plánu🙂

omniala
26. zář 2023

A napište, prosím, jak to dopadlo, jestli budete mít čas a chuť...

agneska7
26. zář 2023

@1brokesie tak jak si na tom ,?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru