ahojte holky mám problém a chťela bych se informovat... 3 dny mi mešká mestruace tak jsem si udělala test a vyšel mi jedna tmavá druhá duch mužu být ťehotná???nemuže to být jen třeba,že menstuace ješťe dojde??? nemá někdo takové zkušenosti??dekuji
dekuju moc za radu 🙂 no po pravde se děsím co mi řekne doktorka,,,, no pockam uvidim,,, ale jinak mne dost bolej bradavky,,,
Na mém testu 3 dny po zpoždění byla vidět čárečka jen opravdu pokud jsi měla ještě k tomu dobrou fantazii 😀 Testovala jsem to večer. Ráno jsem zopakovala a už to bylo jasný 🙂
@pidanek101 je tam.
dékuju tak asi fantazie to nebude,,,, 😒 😒 😒
je tam 🙂 gratuluju
dékuju ale teď nevím co chci,,, :( :( :(
tak ten jasnej 🙂 gratuluju 🙂
@pidanek101 tvoje testy už nejsou duchové ale slabé čárky. Pokud bude MS zpožděná déle než týden klidně zajdi k dr.
@calistooo u tebe bych taky řekla že je tam. Tyto fialové mají málo barviva. Já na něm měla slabou čárku při skoro 2000 Hcg v krvi. Na jiném testu by byla vidět supr. 🙂
Oběma potichu gratuluji a přeji aby bylo vše v pohodě 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, může to být oboje. Já jsem měla u prvního dítěte sílícího ducha týden před dnem, kdy měla přibližně dojít ms, u druhého dítěte jsem měla ducha 3 dny před očekávaným termínem ms. Prvnímu duchovi bude v létě 6 let a druhej duch zrovna spinká a příští týden bude mít 2 měsíce 🙂
Ale jak jsem psala, může to být i příchod ms, některé ženy to tak měly. Nebo třeba těhotná jsi, ale může zárodek se zpožděnou ms odejít. Testuj co 2-3 dny a pokud bude sílit, tak šup k MUDr. 🙂 Jinak tam skoč i po týdenním meškání. Jinak asi neporadím, snažím se to brát z vl.zkušenosti ;)