Zdravím všechny! Asi znáte takový ten pocit, když tušíte, že se něco v těle děje, ale pořád si namlouváte, že to je pouze vsugerované a je to ve vaší hlavě.
U mě to bylo takto: O miminku jsme začali přemýšlet, ale jelikož si hledáme bydlení, tak těhotenství nepřichází v úvahu. Já jsem chtěla být připravená a tak jsem vysadila antikoncepci, aby se tělo pročistilo od všech hormonů. Dne 24.1.2020 byl počátek první menstruace a 8.2.2020 ovulace, kdy také došlo ke styku.
Po týdnu se mi spustil lehký výtok, který většinou nemívám, ale brala jsem to s rezervou. od 8 DPO (den po ovulaci) se mi začalo zničeho nic navalovat při jízdě v autě a i po jídle a přidala se i bolest v podbříšku.
Jelikož jsem nedočkavý typ ženy, tak hned 11 DPO jsem si ráno udělala test značky Livsane, který se dá udělat 4 dny před očekávanou MS. Nejdříve nic nebylo vidět, ale odpoledne, když jsem test chtěla vyhodit, tak jsem si všimla lehkého ducha (viz foto). Myslela jsem si, že je test vadný a dnes 13 DPO neboli den před mou MS, jsem si udělala LadyMax test a po 3 minutách vylezl duch výraznější.
Otázky tedy zní: Mám brát ducha s rezervou nebo bych opravdu mohla být těhotná? Stalo se to některé z vás také a vyšlo z toho miminko?
Ano, stalo se mi to taky. Vysadila jsem antikoncepci a nic si od toho neslibovala. Rekla jsem si, ze necham telo pul roku odpocinout, budu se soustredit na stavbu baraku a vybirani zarizeni. Ze nebudu prece litat mezi stavebninama a obchodama s kocarkama. No a dopadlo to tak, ze jsem ve 26 tydnu 😄 Testovala jsem az 14 dni po zpozdeni MS, takze dalnice jako blazen.
"Spláchnutí" s ms je úplně běžné, bohužel, ale zkus na to prostě nemyslet. Oplodněné zahnízděné vajíčko v sobě máš, tak držíme palce, ať prosperuje ;)
@lucca0 Také krásná sbírečka 😍 snažím se na to nemyslet, ale ono je to pro takového nedočkavce, jako jsem já, docela težké 😅
@michelle_01 no, my právě budeme kupovat baráček a nechce se mi jen s břichem sledovat, jak ostatní stěhují a potí se, když já budu stát a dirigovat kam co patří, ale tak stalo se a jak říká přítel - je to osud a nic s tím neudělám 😇
@veronika_tvrda děkuji moc a jsem na to zvědavá! Určitě bych sem poté vystavila pokračování v testech a další zprávy, jak to pokračuje. Byl by to docela super dárek pro mého tátu k 50tinám 😂
@slunickova No, tak to na tom budeme stejně 😍 Držím palce, ať duch zesílí! 🙂
@anet_98dekuji snad nam to vyjde obema kdyz budes chtit si napsat tak klidne pisni zpravu
@vaseli16
@lucca0
@michelle_01
@veronika_tvrda
@slunickova
Tak menší aktualizace, dneska jsem dělala test po dni vynecháné MS. Duch zatím sílí a na clearblue testu už mi vyjelo, že jsem a odhat týdnu 😍
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Tohle uz vypada dobre 😊 samozrejme vzdy je to na zacatku bud a nebo,ale tim bych se nenervovala 😊