Duch na těh. testu a špinění, souvisí to s uhnízděním?

sebestovalenca
21. srp 2014

Zdravím,cca 4dny mě dost nepříjemně bolí v podbříšku,kříže a levý vaječník,dnes jsem 21DC,ráno jsem si dělala těh. test kde byla úplně slabounká čárka,navíc lehce po limitu a teď k večeru jsem šla na záchod a zjistila jsem,že slabě špiním...Myslíte,že by tohle všechno mohlo souviset s uhnízděním?
V podbříšku mě bolí docela dost a když sedím delší dobu,je to ok,ale když třeba uklízím,vařím,tak se to dost ozývá...

Děkuji za jakoukoliv odpověď

dasenka888
21. srp 2014

@sebestovalenca nemůžeš mít spíše opožděnou ovu ? Jinak slabé čárky dělají i cysty....

sebestovalenca
autor
21. srp 2014

@dasenka888 To nevím,ale ovu test jsem si dělala v neděli a v pondělí a čárky byli u obou dnů stejně silné jako kontrolní,což nechápu...Já jsem myslela,že když je ovu test jeden den pozitivní,tak druhý den čárka slábne...

dasenka888
21. srp 2014

@sebestovalenca nemáš tam ještě jeden ? Ze bys ho utíkala udělat ? 🙂 Jinak Ovu testy také ukazují těhotenství 🙂

sebestovalenca
autor
21. srp 2014

@dasenka888 Mám to napsané blbě 🙂 Dnes 20DC a ty ovu testy byli dva 17DC a tři 18DC,ale testovat jsem žačala už nějak 14DC,ale čárky byli slabší...Sex byl ve čtvrtek,v sobotu,v úterý a včera... 😀 Bohužel tady žádné testy už nemám,zítra vykoupím lékárnu 🙂

dasenka888
21. srp 2014

@sebestovalenca tak pak dej vědět a sex byl v dny pozitivní ? 🙂)

sebestovalenca
autor
21. srp 2014

Jj,pozitivní...Zaráží mě to špinění,víš...
@dasenka888

amanda2014
21. srp 2014

@sebestovalenca ahojky, může být i dva dny, stejně silné čárky ukazují na zvýšenou hladinu LH, takže ovu přišla posléze 🙂
jinak pozitivní ovu testy mohou značit i těhotenství ;)

sebestovalenca
autor
21. srp 2014

No počkám až se to všechno nějak vyvine...Zkusím testnout v pondeli...Nikdy mě ale břicho takhle nebolelo ☹

dasenka888
21. srp 2014

@sebestovalenca no po oplodnění asi cca kolem sedmého dne dochází k nidaci neboli uhnízdění je možný , že se zadarilo 🙂

ebsian
21. srp 2014

Já měla slabou čárku na těhu testu a dálnice na ovu testech a byla jsem v tom. 😉

sebestovalenca
autor
21. srp 2014

To špinění možná souvisí s tím co jsem četla,tak jsem na to opravdu zvědavá 🙂

akmitaf
22. srp 2014

no to by mohlo být to uhnízdění - budu držet pěsti

akmitaf
22. srp 2014

@dasenka888 můžu se zeptat na ten pozitivní ovu test - dnes jsem zjistila, že jsem 32 dc a tak jsem udělala ten ovulák a je pozitivní - myslíte, že mám jet do města pro test? Že je možné, že by se nám konečně zadařilo?

dasenka888
22. srp 2014

@akmitaf tak to gratulace veliká 🙂 ! Jed si pro test,ale určo je to jasný 🙂

mikulinek
22. srp 2014

Tohle mám přesně já jsem taky 21DC do ted jsem měla všechny ovu dělala jsem je 7 dní stejný s dvěma čárkama bez zeslábnutí. Včera jsem špinila a dnes už ne. Ale na testík je ještě brzo si myslím.

dasenka888
22. srp 2014

@mikulinek určitě není brzy 🙂

akmitaf
22. srp 2014

@dasenka888 a je TÁÁÁÁÁÁÁÁM - jen se nechci moc radovat dokud to nepotvrdí Dr. - bečím jak želva

dasenka888
22. srp 2014

@akmitaf hrozně moc gratuluji :* a poplivej mě prosím štěstím :D

lilien2
22. srp 2014

@akmitaf gratuluju, před chvíli jsem taky objevila ducha na TT.. MS mám dostat za 4 dny, tak jsem zvědavá, jestli se zadařilo.

akmitaf
22. srp 2014

@dasenka888 tfuj tfuj tfuj - budu držet pěstičky a vy mě taky to je teprve začátek
@lilien2 tak to jsi asi stejně mimo jako já. Už jsi to řekla doma - já ne - nevím jak - snažíme se 2 roky, tak to bude asi mazec

dasenka888
22. srp 2014

@akmitaf já mám takovou radost jako kdybych to mela byt já :D

lilien2
22. srp 2014

@akmitaf
jsem totálně mimo 🙂 zítra ráno stávám ve 4:15 a jdu na přesčas, a asi ani neusnu 🙂 Neřekla, za týden máme 2 výročí od svatby, tak počkám 4 dny, jestli přijde MS, a kdyžtak bych měla pro manžela pěkný dáreček 🙂

akmitaf
22. srp 2014

@lilien2 jééééé tak to je nádhera - to budeš v budoucnu už jen těžko trumfovat - já se tu tlemím na obrazovku a pořád nevím jestli mu to říct, nebo raději počkat na Dr.

lilien2
22. srp 2014

@akmitaf Je strašně vydržet, že?? 🙂 no, promyslí si jak mu to řekneš, aby byl dojatý a vše bylo kouzelné..
Já pokud to vyjde mám v plánu, mu dát testík do malé krabičky na větší šperk, a tu dát do větší krabičky, a tu krabičku dát do větší krabičky, atd...aspoň 5 krabic, a pěkně zalepené( ať se chlapec u toho pořádně zapotí) , možná hodím na každou i nějaký citát, nebo životní moudrá 🙂 a dát mu to na naše výročí 🙂

akmitaf
22. srp 2014

trocha chlubení - nejde mi to nafotit - už jen aby zesílila

lilien2
22. srp 2014

@akmitaf tak taky přihazuju 🙂

lilien2
22. srp 2014
akmitaf
22. srp 2014

@lilien2 to fakt kouzelný - já mu asi dám taštičku a v ní takový ty první botičky - no snad mu to dojde. Teď mi tu nalil skleničku piva a já mu říkám - nemůžu a on se nechytl - tak ti nevím kde má dnes vedení 😀

dasenka888
23. srp 2014

@akmitaf už jsi to řekla doma? Jaká byla reakce ? 🙂

akmitaf
23. srp 2014

@dasenka888 dobré ránko - ne - nic jsem neřekla - zítra si udělám další test a pokud bude čárka silnější, tak mužná pak - jinak až po Dr. a ty se držíš?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru