Dobrý den, stalo se někomu něco podobného (ukázala se mu druhá slabá čárka) na mamatestu?
Vidíte to tam také nebo jen šílím?
@broubelinka dobrý den, měla jste někdy něco podobneho? Myslíte, že jsem v tom?
máš fotku po zaschnutí? Za mě je to pozitivní test.. úplně to ani jako duch nevypadá
Mě to přijde jako vadný test. Pro jistotu bych udělala ještě jinou značku
@0809lucc takovému mému Duchovny je teď 10tydnu
@0809lucc je tam krásný
@vlasta1981 myslíte, že je šance že jsem v tom? Určitě udělám další testy.. ale zajímá mě to, tohle je první co jsem si udelala
@0809lucc ja tam čárku vidím jen mi přijde dost rozmočený, takže já bych pro jistotu udělala ještě jeden a nechala ho namočit méně
Ano je pozitivni. 👍
@0809lucc ano šance je . Pokud jsem byla mamatest ukázal pokud ne byl bílý
@0809lucc já vidím ale pro jistotu bych udělala nový test ☺️ hodně štěstí 🍀
Ahoj tak co, nějaké novinky? Já mám před termínem MS, dělala jsem si dost brzy Mamatest a byl tam duch, pak za další 2 dny jsem zkusila In:time testy a byly negativní, den na to zase mamatest a zase duch, 2 dny na to DrMax test a negativní. Upřímně mi z toho už trochu hrabe, ta nejistota je hrozná. Dnes si asi koupím další Mamatesty, jestli tam nebudou duchové, alespoň se můžu smířit s tím, že těhotná nejsem. Jestli tam budou, tak fakt nevím co si myslet. Držím palce a určitě napiš 🙂
Chápu tě, mám to dost podobně. Člověk má plno otázek, chtěl by se nějak ujistit a není jak. U mě tedy zbývají 2 dny do MS, tak čekám. Ty už máš po termínu?
Bohuzel podle dalsich informaci to jiz vypada na biochemické. ,😔
Jako jo, vidět to jde, ale proč je ten test zase tak nacucaný? Kolik vteřin jsi to měla ponořené??? Má to být 15 vteřin. Zatím je to stín ani ne duch. Udělej později nový.
Zdravím, můžu se zeptat, jak si dopadla?? Řeším teď docela podobně vypadající test, tak nevím jestli se radovat nebo být spíš skeptická 🙈
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@0809lucc vidím ☺️