Ahoj, jsem nezmušená tak se zeptám. Do menstruace mi zbývá 10 dní ale mám pocit že bych mohla být těhotná ale vím že je moc brzy.. Jenomže mě bolí prsa a je mi každý den divně, jakoby na zvracení a když se najím tak je mi fajn. Dělala jsem si test a ukázalo se mi tohle.
Děkuju za rady..
@luciekub27 tyjo, tohle je fakt 10 dni do ms? To neni uz duch, ale hezka carka 😊
@sami28 myslíš? Já si nejsem jistá.. jsem z toho na nervy. 😅
@luciekub27 věřím 😀 teď je důležitý, aby sílila 🍀
@sami28 doufám v pondělí udělám znovu a uvidíme co a jak .. 😇 a mooc děkujiii💚💚
@luciekub27 To je pozitivní test 🙂. Ovulace musela být tak o týden dřív než normálně, když už máš takovou čárku. Kolikátý den cyklu jsi? Držím palce.
@katule1990 děkuji. 💞💞
@luciekub27 to je pozitivní test 🙂
Co používáte za appku prosím?
@linusha tak budu doufat.. 😍😍😍 tuto 😘
@luciekub27 Tyjo, teprve 18. den cyklu a takhle pozitivní test, to je mazec 🙂. Někdy se ovulace prostě může takhle posunout, musela jsi ji mít fakt brzo. Dej vědět, jak jak to pokračuje 🍀.
@katule1990 určitě dám.. 💖💖
@luciekub27 To je krásná čárka, na to že máš 10 dní do ms 🤔 nebudou to dvojčata? ☺ každopádně gratuluju 🍀
@klokanka31 no je fakt že maminka dvojčátka má🥰🥰
@klokanka31 Ale budu doufat alespoň v to jedno 💖
@luciekub27 To mě mrzí 🙁
@luciekub27 jak je to možný.. Fakt na tom spodním nic není? 😕
@sami28 ne. 😞😞
Uvidíme. Ještě mám do MS čas. 😞 a kdyžtak to zkusím přístí měsíc. Jen je zvláštní jak mě pořád bolí prsa a je mi zle.. 😕
@luciekub27 To je zvláštní, že by se takhle ztratila? Zkus ještě za dva dny nebo počkat do ms. Držím palce ✊🏻
@marketanovakova14 děkujii! Jojo, nebudu stresovat. Byl to takový pokus na nečisto s partnerem.. Takže uvidíme, nechcem to hrotit abychom pak nebyli zklamaní. 😇
Tak děvčata zase nic.. ale tlačí mě v podbřišku, prsa mě bolí dneska jsem myslela že se pobliju.. nechápu to..
@luciekub27 Tak to je mazec, ono to nakonec dopadlo 🙂! Gratuluju 🍀.
@katule1990 děkujii, byly tam hned.😅
@luciekub27 tyjo a to je z tohohle mesice nebo se to ještě vybarvilo v tom cervnu? 😮
@sami28 to je dělané včera. Protože mám spoždění 9 dní. Tak jsem zkusila.. a foceno hned odpoledne. Ale // byly okamžitě. 😍
@luciekub27 tak to je paráda! Moc gratuluju 🍀 krásný 😊
@sami28 moc děkujiii
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@luciekub27 je tam,ale opravdu je moc brzy. Stejne musíš počkat do ms