Ahoj holky, nedostala jsem menstruaci již 14 dní. Podle počtu poslední MS jsem 5t4d... Je to duch? Udělala jsem si pak další test za 3 dny a několikrát mi nevybehl a pak 2x že nejsem těhotná.... Co myslíte? K doktorovi jsem objednaná a tam jdu za 14 dní...
@adrianamarie Na 6.týden je to dle mme slabé. Uvidíš, co ti řekne doktor, ale mám trošku obavy, že to nedopadlo - respektivě mohla jsi být těhotná, ale neudrželo se to. Nebo byla ovulace mnohem déle - nehlídáš ji? Já bych buďto domluvila s mudr odběry nebo si zašla jako samoplátce.
No my hlavně prcka neplánovali, mámě před svatbou... Ve skutečnosti můžu být úplně v jiném týdnu... Zaskočilo mě právě že přes 10 dnů nemám MS, to se mi vůbec nestává. Test jsem dělala odpoledne po práci a fotila až pozdě večer. Takže je to už vybledlejší, ale čárka výraznější duch tam byl. I partner to tam viděl
@martulka88 Začátek 5T podle poslední MS - to není 100%... Ve skutečnosti mohu být v jiném T (pokud jsem)... My hlavně prcka neplánovali, máme před svatbou... Zaskočilo mě právě že přes 10 dnů nemám MS, to se mi nestává. Test jsem dělala odpoledne po práci a fotila až pozdě večer. Takže je to už vybledlejší, ale čárka výtaznější duch tam byl. I partner to tam viděl
Udělala bych test z ranní moči, klidně hned zítra, a určitě se dozvíš víc 🙂
@mikejla93 O trošičku lepší fotka. No budu muset počkat ještě nějaký ten den 🙂
@adrianamarie Jako on tam ten duch je a vidím ho i na první fotce, to značí že nějaké hcg v tvém těle očividně je, ale teď je otázka, zda je to prosperujícíc těhotenství (a test bude sílit) nebo naopak třeba biochemické a test bude slábnout. Proto to nové testování 🙂 nebo si skoč na krev a pak znovu po víkendu, a taky budeš vědět víc...
@mikejla93 Uvidim, 2 testy mi nevyjely vůbec - ani jedna čárka a další mi vyšel negativní. Dám tomu čas. A jak říkáš, může to také být biochemické a MS se dostaví.
Děkuji holky
@adrianamarie řekla bych ,že je to pozitivní
@katherine177 Taky se mi zdá 🙂 Akorát je divné že u 2 tesů mi nevyjela ani jedna z čárek a další mi vyšel negativní 🙂 Uvidíme. Každopádně je to šok když je to neplánované 😀
@adrianamarie takovou čárku sem měla týden v kuse a pak už se mi čárka neobjevila. Clearblue poprvé vyšel 1-2 a podruhé - .. měla sem biochemické těhotenství, čárka by prý měla sílit každé dva dny 🤷🏼♀️
@teress1215 A po kolika dnech jsi dostala MS?
@adrianamarie mela sem 5 dni zpoždění ale měla sem nasazeny utrogestan kvůli předchozímu ZT v 9týdnu ale začala sem krvacet i přes něj 😊 teď sme se na 100% trefili do ovulace tak sem zvědavá 😁🙏🏻 Kezby mi to už vyšlo po dvou potratech 😬
@teress1215 Jej... Věřím že určitě ano!!!😍 Já mám za sebou 1. Dnes ráno jsem začala lehounce krvácet - po těch 14 dnech, tak uvidíme.
@adrianamarie no 8dpo vyšel dušík tak uvidíme jestli bude sílit nebo ne 🙏🏻
Achjo, to mě mrzi. Testy negativní ? 😏
@teress1215 Já věřím že ano 🙂! No jeden pozitivní a jeden negativní, pak mi 2 nevyšly vůbec - ani jedna čárka. Tak jsem to nechala přes víkend být, že zkusím dnes a ráno jsem začala špinit. Tak z toho nejspíš nic nebude 🙂 V týdnu jdu k doktorovi na kontrolu
@adrianamarie tak uvidíš jestli se rozjede nebo ne 😊
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Zkus jiný, nový test. Tohle mi přijde jako negativní. Resp si myslím, že v šestém týdnu by na testu byla dálnice.