Duch, a pak negativní test. Setkala jste se s tím některá?

mgnj
24. dub 2021

Ahoj holky. Chtěla bych se zeptat jestli jste se některá setkala s tím, že na mamatestu 10 viditelný duch 3 dny před MS dělaný clearblue digitální negativní. MS mám dá se říci na hodinu pravidelnou. Dnes 14dpo a test negativní a MS nikde. Je pravda, že 1 den zpoždění, ale nikdy se mi to nestalo.

ema90
24. dub 2021

@mgnj Furt to stejny dokola. Biochemicke. Odejde to spolu s ms.

hermij
24. dub 2021

Ani to nemusí být biochemické. Pokud je test s duchem, tak je výsledek negativní. Tečka.

pupik26
24. dub 2021

Ka sem to teď tak mnela 4mesice po sobe

ema90
24. dub 2021

@pupik26 Ctyri mesice po sobe? To uz doufam nejak resite.

klokanka31
24. dub 2021

@mgnj Biochemické, taky jsem měla 🙁 ale hned další měsíc se zadařilo, tak to zkuste taky 😉

ruzova_pastelka
24. dub 2021

Biochemické jen v případě, že to byl opravdu hodně silný duch (a doopravdy lze určit pouze krevním testem, těhotenské testy jsou v tomto případě nespolehlivé). Jinak jde o běžné zvýšení hcg před příchodem MS anebo vadný či vadně provedený test.

@ema90 Já to tak měla při většině testů před MS. Je to normální a poměrně časté. Jak bys to chtěla řešit?

pupik26
25. dub 2021

@ema90 ano řešíme

leeeeeena
Autor odpověď smazal
Zobraz
mgnj
autor
30. dub 2021

@leeeeeena já to na konec dostala, ale místo 7 dnů jen 5 a méně než obvykle.

leeeeeena
30. dub 2021

@mgnj mě test silil a den dva na to zeslabnul. Prý biochemické 😞 další den v 6 ráno me vzbudila šílená bolest v kříži a podbřišku....šla ze mě velice tmavá krev :( plně doufám, že se brzy dočkáme..
Už rok čekáme na // a když ,tak se stane tohle :(

lucbednar
4. kvě 2021

Ano, měla jsem to tak minulý měsíc... 11DPO duch na Mamatestu v limitu, ale Clear Blue negativní... Druhý den už Mamatest slabsi, 13 a 14 DPO čisto, 15 DPO přišla MS s jednodenním zpožděním...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru