Ahojky holky Promiňte ze otravuji tak pozdě večer ale nedá mi to v kvetnu jsem byla u pana gynekologa prodělala jsem biochemické těhotenství které odešlo v květnu a tento měsíc nedošla menstruace a testiky mi vyšli opět na ducha ale pan doktor říkal ze test neukazuje záněty ani cysty ale jen těhotenství ale dělala jsem si digital a tam nic co myslíte bylo ještě brzo na digitální testik
@lexa2000 zpoždění mám právě a chodim častěji na malou a nemám žádný náznak k menstruaci a bolesti trochu v podbřišku
@nikolka23198 a víš kdy byla ovulace? Mohla být později než v půlce cyklu
@lexa2000 mám ji vždy po menstruaci
@nikolka23198 tak to by jsi měla mít už dálnici.. leda že by to nebylo prosperujici tehu a ještě přijde ms a odejde to s ní. No zkusila bych další testy, pokud čárka je silnější, je to dobré znamení jestli bude stejná nebo ještě míň viditelná, asi to bohužel nevyjde
@lexa2000 takhle jsem to mela minuly měsíc
Podle toho by jsi měla mít ovulaci zhruba 16. Května ne?
@nikolka23198 ty se řídíš jen podle orientačního kalendáře?
@nikolka23198 kdyby jsi tu ovulaci měla toho 16. Tak už máš na testu dálnici 😥
Takže toho 16. To moc pravděpodobné není
A není to ryska holky?
Ja bych par dnu pockala, ja mela ducha docela pekneho viz. Foto a taky mi jeste digital ukazal minus 😊 ted jsem ve 26tt ukazal mi myslim az po tomto za dva dny 1-2 tydny.. ale mamatest mi udelala nekolikrat ducha, jestli byl falesnej nebo to bylo biochemicky kdo vi... to uz asi nezjistim😊 zkuste zitra jeste zase mamatest a pokud zesili myslim ze je vyhrano nekdy digital ukaze az pozdeji
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@nikolka23198 no druhou carku vidim, mamatesty většinou falešné duchy nedelaji.
Máš už nějaký zpoždění nebo to máš teprve dostat?