ahoj otěhotněla jsem přes antikoncepci
Dnes ji vysazuju protože mám ducha na testu už druhý den. Není to divný? Neměla by být už silnejsi čárka místo ducha?
Nemůže HA tlumit čárku na testu?
@jana_001 od dr Maxe proužky
Dělala jsem včera a dnes a duch stejný
Dělala jsem digitální a negativní asi je ještě brzo
Boli mě podbrisek celý den, ale nee jako na MS. mám břicho jak v 5mesici jsem nafoukla
Plodné dny byly asi 7.2
Beru HA a menses si nezapisuju ale odhadem to vychází pár dnů po tom co jsem si zapomela vzít dva prášky
Bojím se mimodelozniho když test dva dny po sobě duch
@kajunka01 Nepanikař, test může mít taky míň barviva. Počkej 2 dny a zkus další. Hlavně tu antikoncepci vysaď! Jsi fakt hodně na začátku, takže takové stresování ti dost škodí.
@michaela666 na testu teď není vůbec nic
@michaela666 to HA nemusím ani vysazovat ne?
@kajunka01 Tohle hysterčení bych čekala od bezdětné holky, ne matky. 🤦 Samozřejmě, že pokud máš z ranní moči ducha a gynekolog ti řekl, ať antikoncepci vysadíš, tak to máš udělat. Si to trochu nastuduj, ať víš co a jak. Možná těhotná jsi a nebo máš jen střevní potíže, každopádně se uklidni a test zkus třeba za 2 dny znovu.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@kajunka01 čárka by měla sílit obden. Otestuj zítra a porovnej test s tím co jsi dělala včera. Jaký test si dělala?