Ahoj holky, mám takový dotaz.
Menstruaci mám normálně 30DC Minulý měsíc tedy 33DC - dnes jsem 23DC
Necelý týden je mi strašně špatně od žaludku až na zvracení, o víkendu se mi z ničeho nic zvedl žaludek ale naštěstí jsem nezvracela. Z neděle na pondělí se mi zdálo, ze jsem těhotná tak ze srandy jsem si včera odpoledne udělala test a vyšlo mi toto. Je to duch nebo ryska. Menstruaci mám dostat až za cca týden. Ten žaludek je šílený poslední 2.dny
Moc děkuji za názory a rady 🙂
PS: S přítelem se nesnazime necháváme tomu volný průběh, milujeme se kdy chceme a kdy máme chuť, nevím kdy jsem měla ovulaci ani nic jiného.
Já takhle brzo našla // už 2x a doma mi litá 18 měsíční rarach a za měsíc a kousek se narodí další 😁 takže je to možný, pokud test bude sílit je to jasné 🙂 zkus zítra a uvidíš 😊 držím palce
Také tam pidi ducha vidím! Počkej jestli bude sílit 🙂. Držím palce
@zikisek
Děkuji za názor 🙂
Ten žaludek není otázka pár dnů právě ale týden určitě, pokud za týden nebudou // zajdu si asi na gastro :D
@denisa3101
Já jsem testovala ze srandy teď - v únoru jsem byla na revizi v 10tt ☹
U syna jsem testovala az po vynechané ms a u dcery jsem těhotenství zjistila těhotenství až 11tt+4 :D tak uvidíme 🙂
@marketa1218
Děkuji - snad bude
Udělám test zítra 😀 jen tak pro zjištění zda test nebyl třeba vadný jak já :D
Právě zítra jdu ještě na preventivní kontrolu na gyndu :D
Ja vidím ducha uz kratce po tom, co se do mne chlap udela 😂😂
@jalito
😂😂😂😂
Tohle se mi stalo taky když jsem si udělala asi 2dny po vynechání MS. A jsem už 25tt 😁👍Hod e štěstí jestli vám to vyjde 🙂
Nic tam neni. Zkus to za 2 dny
@makronka222
Děkuji, udělám dnes nebo příští tyden
@petula.bir Ahoj dělala si test
Ahoj holky jsem dnes 3dpo bazalka se drží druhý den 37,2 a včera když jsem šla spát tak mi bylo nazvraceni jako sťavy jsem cítila na příznaky je ještě brzo co
@julinecka24
Ano, dělala jsem a nic 😢
Ale mám týden do ms tak uvidíme
@julinecka24
Ahoj, nejspis bude opravdu brzy 🙂 ale je pravda, ze ta teplota vypadá velice dobře 😍
@petula.bir uvidíme doufám že to vyjde s manželem se snazime rok a pul
@petula.bir a dělala si už test nejaky
@julinecka24
Ahoj, dělala a nic tam není 😔
@petula.bir držím palečky ať to vyjde
@julinecka24
Já jsem s přítelem rok, budeme se brát. Do Vánoc si dával pozor ale pak jsem řekla, ze by mi miminko nevadilo, ze bych byla moc šťastná a přála si ho 😂 v lednu jsem našla // a v únoru jsem šla na revizi, v březnu na další protože se to nepovedlo a od té doby nic 😔 jen PMS jako tento měsíc ☹ už to příteli ani neříkám. Jak jsem si udělala tento tak jsem mu to řekla a zas mu budu muset říct, ze ne, připadám si jako blbec 😔
@petula.bir mi to skoro stejný minulý rok v červenci jsme se vzali a předtím jsem dvakrát potratila 4 ledna v 8 skoro 9 týdnu jsem potratila a pak v květnu a od ty doby nám to nejde tak uvidíme dělala jsem si test a vidím slabou linkou čárku ale já ji možná vidím už asi všude pošlu a napiš mi jestli něco vidíš
Mě se vždycky ukáže pěkný viditelný duch pár dní před ms a těhotenství ti není...já si mimi moc přeji ale končím s testováním před ms.... počkala bych raději na ms zda dorazí nebo ne a podle toho uvidíš...
@mimisef to znam já to měla též vidím něco na tom testu
Mému pidi duchu jsou 3,5 roku. Dr. Říkala, že jsou dnes testy velmi citlivé a je možné vědět dříve než brzy 😀
@julinecka24 já už měla opravdu viditelný duchy a nic asi hold to tak před ms mám lepší testovat opravdu po spozdeni
@mimisef já já jsem za už 5 dpo a celý den mi je špatně před chvílí jsem zvracela tak doufám že to konečně vyjde
10 dní do menstruace a těhotenský test
Ahojky jak se tu všem daří ?😊🍀
@mimisef
Nám super ❤️❤️❤️ Co ty?
@petula.bir nám také 22+5tt rosteme,tloustneme a těšíme se ❤️🤰
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
můžeš být těhu a nemusíš... zkus později test a zda dostaneš MS, může to odejít s MS...taky se mi občas zvedne kufr, něco mi smrdí, najednou mi něco nechutná,co jinak mam ráda a těhotná nejsem.. je to jen honění příznaků a duchů a rádoby příznaků