Ahoj
Udělala sem si dva testy hned po sobě jdoucích
Na prvním dušík , druhý nic
Co myslíte?
Mám 10 dnů do MS takže je velmi brzy já vím a nepotřebuji to slyšet😃
Chápu že to nepotřebuješ slyšet
Ale v tom případě se neptej.
Nepíšeš kdy byla ovulace ani jak dlouhé máš cykly...
10 dní před MS při cca 28 denním cyklu, bys byla teoreticky 4-5 den po oplodnění. A to opravdu žádný test nemůže zachytit, protože žádné HCG tělo ještě neprodukuje.
Kolik dpo jsi?
Nechceš to slyšet ale.... 10 dnu do ms je fakt brzo,to maš cca 4 dny dpo ne?Hcg se začne robit nejdřive 9-10dpo... tedy 5 až 4 dny před ms.
Na spodním něco je, ale možná je to ryska, přijde mi to spíš šedivý, pokud to ryska není tak ať to sílí a neodejde to s ms.)
je strašně brzo a já teda nevidím nic
Moc brzo na test počkala bych třeba 2 dny do Ms
Těhotná ne ale praštěná rozhodně jo, sorry...
@cuuza ta přezdívka ti sedne jak prdel na hrnec
Sorry
Ahoj, na tom druhém něco vidím ;)
Nic si z toho nedělej já taky vždy testuji brzo 😁 ale pokaždé si říkám, že jsem pak zbytečně zklamaná. Protože některé testy mi dělali falešné čárky.
Jaký to jsou testy ? 🙂
Mě tohle hlava nebere. Čtu to tu čím dál častěji. Já chápu, že to čekání je dlouhý, ale proč si dělá tolik holek a žen testy před MS 🤔
Vždy se dělal po vynechane ne? Nebo už tomu vážně nerozumím?!
Vidím ducha na Tom spodnom teste,ale hore nie. Podľa mňa nezáleží ani tak koľko je do Ms ako koľko je od ovu. Mne ukázal test ducha na 9DPO.
@maca917 děkuji za pochopení. Jsem strašně nedočkavej člověk na vše. Je to snad nemoc😂heleď já bych nebyla zklamaná je to první pokus a prostě kdyby ne jedeme dál takže jsem v klidu jen prostě sem nedočkavá a nechci čekat až do ms. Chci to vědět nejlépe hned po 😂😂😂haha 😚
Jo a je to mama test. Třeba to byl falešnej duch zkusim za pár dní zase. 🙂))
Něco vidím, nemohla být ovulace dřív? Protože kdyby jsi měla 10 dnů do ms, tak jsi nějaký 3-4dpo a to by na testu nebylo ještě nic 🤔
@lilian2111 tyjo já to právě nepoznám kdy ji mám🤭mimochodem otevřela jsem si tvůj profil a seš krásná😘ne nejssm lesba jenom ráda ocenim
@malinkata protože jsou levný a ženský zvědavý😂
@lucikvitek je tam💗 držim palce ať se udrží💗
@lucikvitek To už je podľa mňa pozitívny test,ktorý by mal už len siliť 🙂
@lucikvitek je tam // krásný držím palce aby už Ms nepřišla ☘️☘️
@lucikvitek je tam;)
@lucikvitek já si myslím že těhotná jsi
Nojo to já znám 😁😁 jo takhle 🙂 to my s manželem už skoro 5 let no 😁
Tak Mama testy jsou podle žebříčku nejlepší. Tak držím palce 🙂 nedělala sis další ?
@lucikvitek nádhera💗
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
10 dnů do MS je vážně hodně brzo..