Hezký den, jsem dnes 10 DPO, dělala jsem si ráno test a duch se mi ukázal až asi 15 minut po limitu. Dělala jsem si už několik testu od Dr. Maxe a když jsem nebyla těhotná, tak tam prostě nic nebylo. Máte někdo zkušenosti s tím že by se na Maxovi ukázal falešný duch po limitu?
Prosím Vás hlavně se nestresujte kvůli biochemku. Testovala jste prostě moc brzy 😉, zkuste až za 2 dny znovu, čárka by se mohla objevit včas 😉. I pozitivní test může být po limitu, ale nemá se k němu přistupovat jako k pozitivnímu. Takže jakoby byl negativní a za 2 dny uvidíte.
Testujes brzy, proste počkej až když ms vynecha
Jo,sorry,až teď jsem si to přečetla pořádně,odbiham k malému. Jj,10dpo je moc brzy a čárka po limitu může být vadný test. Ty od maxe bývají 25 a ty by takhle brzy neměly nic ukázat 😉
@amazonkajanik je to 10, testovala jsem vždy jen s těmito a nikdy mi čárku neudělali když jsem nebyla těhotná. Test jsem dělala takhle brzo protože mám hrozné křeče do břicha. A MS už mi mešká 2 dny, měla jsem ovulaci později.
Ukaž fotečku testu 🙂
Je to ryska a po limitu se to vůbec nemá brát v úvahu
Pokud byla ovulace později, MS meškat nemůže, posouvá se přece taky 😉. Měla by přijít za 2-6 dní, podle toho, jakou máte délku LF.
@pepickovapavlinka Ryska to není, čárka je růžová.
Udělej zítra já jsem taky měla takovou před ms
@levandulka_fialova no mám to dost nepravidelné, protože kojím. Vím že byla ovulace 7 listopadu, protože mi vyšel 6 listopadu pozitivní ovu test, poslední MS jsem měla 14 října.
Taky vždy testuji brzy a výhradně s těmito testy a už dvakrát jsem měla takovouto "rysku" a jednalo se o těhotenství 😉 držím palce
No jak myslíte ale po limitu bych to v úvahu moc nebrala kor u testů DrMax.Vlastní skušenost
Tak ty se nás na něco ptáš a pak nás přesvědčuješ o svojí pravdě, máš taky dost.. V návodu je snad jasně psáno, po jaké době se odečítá výsledek.
Test po limitu muze zmenit vysledek,mas to v pribalovem letaku.Aspon muj test to tam napsane mel.
@lenickakl já vím že tohle není pozitivní výsledek, taky to tak neberu. Ale mám dvě děti a vždy jsem testovala jen těmito testy a když jsem nebyla těhotná, tak ani několik hodin po limitu na testu nic nebylo, proto mě to zarazilo. A na fotce to vypadá jinak ale ve skutečnosti je druhá čárka opravdu do růžova.
Pokud byla ovulace 7.11., tak opravdu nemůžeš mít 2 dny zpoždění 😉. Testuj nejdřív za 2 dny, spíše později.
Ryska to určitě není ty se ukazují po zaschnutí a tento test je ještě mokrý. Zkus znovu za dva dny a bude jasno. Držím palecky.
Takhle podobně jsem to měla teď v říjnu, byl to teda mamatest. Testovala jsem asi den před očekávanou ms (píši asi protože po vysazení antikoncepce jsem otěhotněla hned takže jsem ani přesně nevěděla délku cyklu) a test byl negativní, jen z jednoho úhlu pod světlem lehký duch, který se lehce zvýraznil po limitu. Za dva dny už viditelnější a za další 3 dny už pěkně pozitivní. Nyní jsem 8+3tt. Takže zkus za pár dní 🍀🍀🍀🍀
Já říkám pořád. I po limitu je to platné. Pokud ten hormon v moči není,tak se neukáže nic ani po limitu. Samozřejmě musí člověk počítat s možností,že když testuje před ms,tak to prostě může odejít s ms. Já mám tuhle carku po limitu vedle sebe 😉 zkus za 2dny znovu
@miba10 No ale potíž je v tom, že hcg se zvyšuje i při ovulaci a před blížící se menstruací. Sice jen malilinko, ale zvyšuje. Takže ti to může udělat ducha kvůli tomu. Mně třeba takovéhle duchy dělaly testy po limitu celkem běžně. Těhotná jsem nebyla určitě.
@ruzova_pastelka mě tedy ani jednou. U každé ženy to může být jiné. Proto jsem psala,aby autorka za 2 dny test zopakovala
Taky mi nikdy žádný test neudělal rysku nebo falešného ducha, a to testuju hodně brzo i od 8dpo a test zkoumám třeba celý den, co kdyby náhodou. I těsně před MS mi nikdy rysku neudělal (myslím ty schválnosti, kdy si ráno udělám test, a za dvě hodiny se spustí MS). Kdykoliv, kdy tam nějaký duch byl, tak to opravdu bylo hCG, potvrzeno z krve, bohužel opakovaná biochemka.
Mně takhle Dr. Max udělal 2x falešně pozitivní test. Minulý měsíc. Po limitu se objevila čárka. Mama test a jiný z drogerie už mi to neudělal 😉
Jinak před 2 lety jsem testovala často a nikdy se mi to nestalo. Nevím, co to teď mají za testy. Kup si raději jiný..
No vidíš já ti to říkala. Gratuluji
No tak to už je jiná 😉👍
Gratuluji 🍀❤️ jako u mě.
Super 👍
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Buď vadný kus,nebo biochemko 😟