Dobrý den chci se zeptat mám takový divný pocit že jsem v tom.😌 Když sním něco co mi vadí tak mě začne palet žáha a jsem i kuřák jednou jsem si zapálila a po pár minutách jsem šla zvracet. Menstruaci jsem měla 3 dny a pak jsem 2 dny jen spinila asi po 14 dnech po menstruaci jsem si udělala test a byla tam slabá čárka, někdy mě i divně bolí nebo propíchne v pravém podbřišku ale nikdy v levém. Byla bych ráda za každou radu děkuji.🙏😌❤️
ms byla i test je negativní. tak nevím buď jedine k dr. z krvi ať vyzistí a nebo si to jen namýšlíte 🙂
Ja tam teda ducha vidím 🍀 zkuste za 2 dny
možná ryska nebo zanedbatelný stín, zkusit třeba později Mamatest 😉
To kdyz uz, tak bych se bala mimodelozka. Prosperujici tehu z toho nejspis nebude....na to mimodelozko fakt pozor, pokud te picha na strane v podbrisku
Může být taky i po všem- zustatkove hcg. Buď opakuj test za 2 dny . Nebo si zajdi na krev, nebo zajdi rovnou na gynekologii.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Počkej 2 dny a test opakuj. Jako abys mela tyhle příznaky, tak by už měla být čárka viditelnejsi... si teda myslim.