Domácí krevní test

katamarna
4. únor 2018

Ahoj holky,dělala jsem si dva mamatesty,první slabší dušík,po 3dnech silnější...a dnes těhu test krevní..mrkněte na to a písněte 🙂děkuji

priefi
5. únor 2018

@katamarna chtelo by to kvalitnejsi foto 😉

deli_lah
5. únor 2018

Ne že bych s tím měla osobní zkušenost, ale už jsem o tom někde četla a krev by se neměla dostat až tak nahoru. zřejmě jí tam bylo moc...

patmouse
5. únor 2018

Na tech papirovych nevidim nic ani v tom negativu. Na krevnim neco ano,ale skt by to chtelo lepsi fotky.

katamarna
autor
5. únor 2018

Holky tady druhé footo,ted jsem se byla objednat na gyndě,půjdu k tomu doktorovi poprvé,kolik si mám nachystat peněz?

priefi
5. únor 2018

@katamarna Zalezi kolik si Tvuj dr.uctuje za jednorazove zrcadla, jinak bys nemela ted platit nic, vse hradi zdravotni pojistovna.

priefi
5. únor 2018

@katamarna jinak co se testu tyce, je tam prilis krve, tezko rici, zda tam opravdu jsou dve carky, ktere znamenaji tehu, nebo chyba z duvodu vetsiho mnozstvi krve. Kdy mas termin ms?

renuliena
7. únor 2018

@katamarna drzim palecky, ať vše dobře dopadne, dej nám vědět 😉

ptacatko01
7. únor 2018

Na prvním upravené foto něco málo vidím. Je to hodně brzy testuj ob den. S krevním testem nemám žádné zkušenosti. Přikládám své testy, první nahoře je 14. den po ovulaci a poslední 20. den po ovulaci.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru