Dokáže pes vycítit těhotenství?

akemi9160
15. lis 2015

Ahoj.Slysela jsem,že pes dokáže vycítit těhotenství.Co je na tom pravdy?Mám stěně 0.6 roku čivavu.Posledni dobou je mazlivejsi,stále se drží u mne,leha mi na břicho.Těhotenství to být může ale i nemusi?Může to dělat z ji jeho důvodu?

dius23
15. lis 2015

Toť otázka. Pes vycítí ledasco. I tu menstruaci i těhotenství :/ 🙂

moxha
15. lis 2015

Spoléhat se na to že bych podle psa poznala těhotenství fakt ne je to ještě štěně a chce být v tvé blízkosti na určení použiju test

dius23
15. lis 2015

Podle knížky co mám doma, je u psů převážně u fen pravděpodobné, že vycítí těhotenství. Jeho (její) chování je: Nehne se od vás na místo, hlídá vás, je nepříčetná na lidi v okolí (štěká a vrčí na ně), spí s vámi (případně vedle vaší postele), neskáče po vás a čeká i za dveřmi toalety. Není tam ale psáno nic o stáří psů. Samozřejmě i pes může vycítit těhotenství 🙂

lucka8383
15. lis 2015

Tak musím říct že náš pes (3roky)poznal že jsem těhotná.Začal se víc mazlit a pořád byl všude semnou i na ten záchod chodí hlídá mě na každém kroku. polehává mi i s hlavou na břiše,olizuje mi břicho a dokonce už i na manžela vyjel jen proto,že mi chtěl pohladit břiško. 🙂 🙂 🙂

terkakerka
15. lis 2015

vycítila to 100% i má čičina 😉

akemi9160
autor
16. lis 2015

Ale těhotenství to být nutně nemusí že?S přítelem se snažíme dlouho a nedaří se ☹

loc
16. lis 2015

@akemi9160 A kdy mas termin ms? Nejlepsi bude pockat a v den ocekavane ms si udelat test. I kdyby to pejsek poznal, jistotu mit stejne nebudes, dokud neudelas test. Nebo muzes jako samoplatce na krev, pokud jsi v tom, nejaka hodnota hcg tam uz bude i pred terminem ms. A drzim palce, at ti to dobre dopadne 😉

dius23
16. lis 2015

@akemi9160 To záleží. Oni vycítí i blížící se menstruaci i tu menstruaci, ale to se takhle nechovají 🙂 Zpozorujte jak se chová a poznáte 🙂

akemi9160
autor
16. lis 2015

Termín MS mám 10.12.

misar91
16. lis 2015

spolehnout se na to asi opravdu nedá ale možné to je.my máme taky čivavu a ta si mě taky lehala na břicho,myslím že přesně věděl o co jde ;)

dius23
16. lis 2015

No myslím, že by to mohlo být ono 🙂 Nespoléhat a ujistěte se testem ;)

akemi9160
autor
16. lis 2015

@dius23 myslíte že cítí spíše menstruaci?Nechci se spoléhat na Těhotenství a pak být zbytečně zklamaná.Snažíme se dlouho a přítel má nepohyblivé spermie.

dius23
16. lis 2015

@akemi9160 to asi určitě ne. Menstrauce je ještě daleko na to aby to cítil 🙂 Zkuste si test 🙂 Držím palečky 🙂 Moc 🙂

loc
16. lis 2015

@akemi9160 to je ale az za strasne dlouho... Mivas delsi cykly nez je standardnich +/- 28 dni? A byla uz vubec v tomto cyklu ovulace? A kdy? Protoze i pokud bys pri ni otehotnela a bylo to radove par dni zpatky, asi by to jeste nevycitil ani pejsek, ja mam za to, ze pokud je neco takoveho mozne, psi to vyciti na zaklade sveho skveleho cichu, kdy z tehotne citi hormony, coz by za par dni po oplodneni asi jeste citit nebylo... Ale mozna se mylim... Nicmene radeji bych na tehotenstvi nespolehala, sice se zadarit mohlo, ale prave kvuli tomu pripadnemu zklamani bych se na to neupinala, pripadne si domluvila nejake konzultace v CARu, pokud ma pritel problem, asi to budete muset resit touto cestou.. a pokud se ms nedostavi, o to vetsi to pak bude radost 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru