Zdravím,
Měla jsem to dostat 10.4.
jenže jsem to 9 dní nedostala a pak jsem 4 dny krvácela.
12.4. jsem ráno tak 2x zvracela a 22.10. jsem 3 hodiny tak cca 17x odpoledne zvracela.
Samozřejmě když se blížilo očekávání bolelo mě klasicky břicho a když jsem pak krvácela 19.4. tak mě také trochu bolelo břicho. Tak zkusím počkat do příštího cyklu a pak navštívím lékaře.
Co myslíte? Byl někdo takhle těhotný? Děkuji za odpověď zda to měl někdo podobné.
@tehulkamaminka test si si robila? ak nie, sprav si. ak je negativny, chod ku gynekologovi na krv a na utz. je mozne, ze mas cystu alebo hormonalnu nerovnovahu, ktora sposobila anovulacny cyklus. MS je vtedy casto oneskorena aj niekolko tyzdnov.
Ale pises ze si 4 dny krvacela ne?Tak jake dlouhodobe zpoždění???Pokud je to tak tak bych to brala jako normální opožděnou ms.....A pokud je i test negativní tak o těhotenství pravdepodobne nejde,pokud nemáš jiné potíže zajdi si pro klid duše na gyndu.
@anickaaa28 test právě, že pozitivní je
@levandule_k ne obvyklá je 7 dní délka menstruace a test před krvácení pozitivní
@tehulkamaminka Takze jis mela zpozdeni a pak jsi krvacela 4 dny?Bylo to silne krvaceni nebo spis špinění?Delala si test po krvaceni?Pokud mas i po krvaceni test pozitivní, tak jedine dr.Muze to byt mimodelozni a nebo i normální těhotenství. Ja si udělala test 14 dc,jako 14 dni od zacatku ms a duch tam byl.Ukaz testik.Muze to byt I tvůj případ jako jsem to mela ja.Mela jsem poslední ms 27.11. Trvala 4 dny a byla to fakt síla,myslela jsem si ze to bylo covidem který jsme s detma doma prodelali.No a o pár dní později jsem zjistila že jsem těhotná. Ted uz 23 tyden.
@tehulkamaminka tak zkus znova… ja pri tehotenstvi v den ms krvacela, ale test i pres krvaceni silil..
No tak moje kamarádka krvacela v 3 měsíci, sestra ji řekla v nemocnici no to je potrat a na to doktor pak na ultrazvuku ji uklidnil, že ta krev je kolem dítěte a, že dítě je v pořádku. Tak moje 2 kamarádky zakrvácely a teď jim to doma běhá, ale já pujdu k doktorovi raději, to je jistější. Jen jsem si myslela, že tu byl někdo v podobné situaci.
@tehulkamaminka Test mas i po krvaceni pozitivní?Ukaz testik. Pokud je silnejsi i po krvaceni,muze to byt dobre ale vic ti řekne dr.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Proč si neuděláš test.
4 dny je tvoje obvyklá délka menstruace?