Dlouhé cykly po vysazení antikoncepce

kykyryska
13. zář 2016

Ahoj všem,

chtěla bych se zeptat na váš názor. V červnu jsem vysadila HA. První MS přišla až 44. den. Od té doby druhá ještě nedorazila a je to již 49. den. Ale ovulační i těhotenský test mi vyšly negativně. Máte s tím někdo zkušenost? Díky

keeshka
13. zář 2016

Bohužel mi po vysazení HA na dlouhou dobu ms vymizela. Jako první krok bych zašla na gynekologii pro vyvolávačku. Nemusí to ještě nic znamenat, jednou za čas je prý vynechání normální.

wercs
13. zář 2016

Ja sem po vysazeni mela prvni tri menstruace pekne po 28 dnech ale pak hruza, treba jednou za tri mesice. Dosla jsem si k doktorce a ta mi predepsala utrogestan.

petra1306
14. zář 2016

@kykyryska dej tělu čas 🙂 po vysazení ha jsou dlouhé cykly nebo úplná ztráta ms (samozřejmě jen na nějaký čas) běžnou záležitostí. Já jsem vysadila teď v lednu a hrůza ...byla jsem na několika vyvolávačkách a pak jsem řekla dost a nechala to na přírodě ať si poradí 🙂 ...jediný co jsem pro sebe dělala tak bylo že jsem pila kontryhelový čaj ( ne nějak pravidelně, prostě když jsem si vzpomněla) a tři měsíce jsem užívala bylinné kapky Gynex 🙂 ...ted mám ms už třetí měsíc zhruba po 33 až 35 dnech což je myslím normální 🙂 ....

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru