Ahoj holky,
Dnes jsem 27 den cyklu (mívám tak průměrně 28-29), takže ms se má dostavit za chvilku, poslední ms jsme měla opožděnou (možná z důvodu nemoci?).
Cca 2 týdny zpátky jsme měli s přítelem nechráněný sex (tak jako pořád), ale zdálo se mi že mu to trochu ulítlo (poznáte to vůbec, když to chlapovi trochu ulítne? Vyloženě se do mě neudělal, ale víte jak, to nic neznamená).
Nemám žádné divné příznaky, je to jako klasika před ms, ale mám divný pocit, takového plného nafouklého břicha, prsa mě bolí řekla bych o trochu víc než obvykle - to furt ale nemusí znamenat nic.
Teď proč píšu - do města jsem se ještě nedostala koupit TT, protože mám v práci odpolední a před prací se mi nikam nechce apod.
Je to asi tak týden co mám takovej “divnej výtok”.
Teda on asi neni úplně divnej, ale pro mě neznámý.
Do včera jsem měla takový hustý a zároveň vlhký bílý (ne hrudkující) výtok a maličko zapáchal kyselostí. Nic hrozného, jen když jsem šla na wc a sundala si kalhotky, tak jsem trochu cítila, jinak ne.
No a dneska ani výtok ani nic. Úplně suché kalhotky.
Vždy před ms mívám klasický bílý slabý výtok.
Omlouvám se za rozsáhlou diskuzi, ale máte někdo nějaké zkušenosti? Pro test snad dojedu zítra :D
Když nedojde ms, tak udělám další 😊
Včera odpo k večeru dělán test - bílý.
Už mi meškají, jsem 31 dc.
Minulý měsíc jsem měla 37 dní mezi cykly, ale mohla jsem prodělat covida..
Jinak mám normálně tak 28-29 dní cykly.
No zatím stále nic, ale myslím si, že ta mrcha do 2 dnů přijde 😁
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@evunka27 zkuste test taky jsem si udělala a mám dva duch testy sama čekám co bude cca za 6 dni