Zdravím. 🙂
15. 5. jsem měla po přibližně dvou týdnech pohlavní styk (s kondomem). Byl to asi můj druhý den MS. Kondom jsem se snažila co nejvíc zkontrolovat, neobjevila jsem žádné viditelné poškození (prasklina atd.). Jsem typ člověka, který se tímhle maximálně stresuje.
16. 5.- večer, den po PS, jsem dostala křeče do břicha, které ale nesouvisely s mou menstruací, ale asi počínající nemocí.
17. 5.- další den, jsem měla zvýšenou tělesnou teplotu (37,8) a začala jsem být nemocná (jsem nemocná až doteď, nyní se léčím ATB). Snad ten samý den nebo další den, ve středu 18.5., se mi objevil spíš takový krvavě narůžovělý výtok- nevím, zda souvisel s tím, že jsem byla nemocná a měla jsem horečky. Hnědorůžový výtok jsem měla cca ještě dva dny, poté zase 2 dny nic a následně se zase objevil. Lehce mne pobolívalo v podbřišku. Když jsem šla na toaletu, všimla jsem si hroudy takové bílé "sliznice" nebo hodně hustého výtoku a v něm bylo zas trochu růžové. To bylo v době, kdy jsem menstruaci neměla už vůbec mít. Od té doby mám výtok zase normální.
Nemám žádné příznaky jako zvětšená a bolestivá prsa nebo něco v tomhle smyslu...
Dneska jsem si taky zkoušela víckrát naměřit bazální teplotu v pochvě (jen jsem to prostě zkusila 😅 ) a nejnižší, co se mi podařila, byla 37,0 °C. V podpaží jsem měla naměřenou teplotu 35,9 a v ústech 36,1... Asi vás tímhle pěkně pobavím, ale jsem z toho už blázen. Nevím, zdali to souvisí s tím, že jsem stále nemocná a beru antibiotika, ale bojím se, že bych mohla být těhotná... je mi 17. Bydlím v vidlákově a nemůžu se dostat teď do vedlejšího města, kde bych si mohla koupit TT. 🙄 🙄 🙄
Dnes je to přibližně 14-15 dní od začátku minulé menstruace... napadla mě taky probíhající ovulace, ale nevím...
Abych to shrnula:
Menstruace byla první 4 dny úplně normální, dva dny poté, co jsem byla nemocná, jsem začala mít takový červeno(krvavě)-růžový výtok spíš, poté jsem měla zase normální bílý výtok a najednou jsem šla na toaletu a objevila takovou "bílou hrudku" a v ní kus růžové.
Bože. 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
No, nejjednodušší co můžeš udělat je čekat. Test ti ještě nic neukáže. Počkej tedy, až ti bude meškat MS a pak testuj.
Jinak, otěhotnět s kondomem při MS, je velice, velice obtížné.