Dobrý den včera jsem si dělala digitální test vyšlo + 1-2
Včera ráno na mamatestu slabý duch i na maxovi kterého jsem už taky viděla dnes ráno jsem vstavala v 6:00 šla jsem na brigádu ranní moč jsem dala do kelímku a odešla dorazila jsem před hodinou a zkusila udělat test
menstruace má dorazit myslím příští pondělí jsem cca týden od ovulace podle aplikace 8 dni po ovulaci
Vyzerá to nádejne, držím palce ❤️
@terezie90 opravdu i když jsem nechala v 6:00 ráno na pračku tu moč a odešla a udělala test před cca dvěma hodinami ?
@katezina11 no já si myslím pokud nebude zítra jasnější čárka tak nejspíš falešný🙈
@terezie90
@sofiamarie pokud máte na digitálním 1-2 měla bys te cca bejt 1-2 týdny po oplodnění což by test měl už zachitit něco tam je teď aby test sílil
@sofiamarie ano☺To nevadí, já jsem taky ráno načůrala do kelímku, ale neměla jsem doma test, tak jsem ho udělala až někdy odpoledne kolem 16 hodiny a teď v pátek budu rodit holčičku ☺🌹
@lencaa11 ano no podle aplikace a testu ovu mě to vychazi dnes na 8 DPO
@terezie90 děkuji uvidíme ale pokud zítra čárka nebude o trochu silnější nejspíš je to falešné že?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@sofiamarie ahoj, ano, vidím ducha.....ještě bych testovala dál...🍀🙏🏻Přeji ať sílí 🌹