Zdravím
Jsem trochu zmatená 😊😊😊
Clerblue digitální ukázal viz foto plus mamatest
Když zavolám na gyndu, už by mohl něco vidět??
Jde mi o předchozí anamnézu.
Nasadit včas utrogestan atd
Díky za vaše zkušenosti 😊😊😊
Musíš být po vynechání MS - já jsem byla 3dny po vynechání MS - měla pak dovolenou, tak chtěla vědět, aby to bylo tam, kde to má být. Takže jakmile vynechá MS, zavolej si a domluv se na gyn.
@martulka88 dobře, děkuji 😊😊😊
Já právě s tímto testovala poprvé, tak jsem trochu zmatená 😊😊😊
Jj je to 4-5. tt. Me v obou pripadech vzdy objednali cca 6 nebo 7 tt, ale na krvi jsem byla pro potvrzeni driv, abych mohla resit uz stitnou zlazu mezitim.
Ja měla taky 2-3 týdny na diví a na gyndu me vzala za 14 dni a už bylo vidět i srdicko a byla sem 6+1 🙂
@littlebee124 super, tak snad se taky brzy dočkám 😊😊😊
Clearblue jsem nikdy nedělala, ale ten mama je hodně slaboučký, to jsem měla tak den po vynechání.. podle MS to určit nejde? nemáš pravidelný cyklus?
@sirinfirst nejde o menses ale o to, kolik dní jsem od ovulace...na mamatestu je slušná čárka 😊 a krásně sílí
@sirinfirst takto vypadá dnes 😊
@madaki31 krásný, sílí, to je hlavní.. tak já vím, jak to funguje, nějaké děti už mám 😀 .. právě proto, jsem se ptala na ten pravidelný cyklus, pak se to dá celkem dobře odhadnout 🙂
@sirinfirst jasně, však já to pochopila 😊 ale vím přesně kdy byla ovulace, doktor hlídal.
Jen se mu nemůžu dovolat, má dovolenou.
Ale říkal že mám po pozitivním testu dojít, kvůli nasazení léků 😔
@madaki31 i kdybys neměla dálnici bud v klidu 🙂
@littlebee124 jsem, snažím se maximálně 😊😊
Děkuji
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Na utz neuvidi nic, ale hcg v krvi by uz mohlo rust.