Teď odpoledne jsem dělala TT DigitalClear Blue... Chtěla bych slyšet názor těch co ho měli negativní a jestli měli okolo pluska ten bílý obrys ? Četla jsem, že je to vadný test, máte s tím někdo zkušenost ? Prosím ? 🙂 Zkusila jsem ho i rozebrat :D vím , že se to nemá, ale za ty prachy mi to nedalo :D
Jinak včera a dneska mi vyšel mama test slabě pozitivní 🙂
to je jednoduché 😎 , je to v citlivosti testu, zatím co proužky mají zřejmě citlivost 10 mlU/ml , tak digi Clearblue má citlivost 25 mlU/ml 😉 ... ne všemu v příbalovém letáku se dá věřit (myslím tím slibům, že uvidíš výsledek už 4 dny před MS, což CB slibuje) ... 12 DPO ještě zázraky chtít nemůžeš 🙂
@radushka1 tfuuuj si mě uklidnila, děkuji mockrát 🙂))
🙂 přeji hodně štěstíčka 🙂
@radushka1 děkuji 🙂)
tak vidím žes nevydržela 😀 ale neboj,určo to tam je 😉
mama test je nejcitlivejsi, tyhle super moderni mi dokonce nejaky ala clearblue nevysli hodinu jsem na ne koukala)... za 3 dny jsem otevrena kos a ejhle on byl pozitivni 🙂
nooo tak to koukam ja vorvan 😀 si to nevydrzela vid 😉 ja si myslim ze si drzim palecky a myslim na tebe koco 😎 zkus dalsi dny asi jak pise radushka1 tak je to asi brzo 12DPO 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😕 ja chci takyyyyy 🙂
@nynus nevydržela mě všichni nahlodali :D
@dasenka888 Fakt vseci psali 😀 😀 jooo at udelas hahahahah
A byla jsi tehotna??? (Ten digitalni test s obrisem?)
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@nynus koukej, tak jsem z toho jelen :(