Ahojte zeny radilky, rada bych se zeptala na antikoncepci Depo Provera.Nechala jsem si ji dat hned po 6-ti nedeli druheho ditka,jelikoz prvni i druhe mimco bylo hned na prvni pokus a momentalne jsem nechtela riskovat dalsi otehotneni (deti jsou od sebe presne rok)jak po financni strance, tak po psychicke,ale abych se dostala k jadru pudla - 13.rijna jsem si nechala pichnout DP- vse ok a za 14 mela ucinkovat,ale radeji jsme nechali dele, tudiz jsme sexovali az 29.10. 'naplno'.Menstruaci jsem mela normalne, ikdyz bych nemela mit, tudiz mohla byt i ovulace?Nebo to byly jeste ocistky?Od te doby, co jsme sexovali, cca tyden, jsem i zvracela, navaly, nalady a chute.Ted se mi nafouklo neprijemne brisko, ztmavly dvorce u prs a pocituji tlaky v posbrisku - totez jako u druheho tehu jeste pred vynechanim menses.Mate nektera zkusenost?Doufam, ze je to jen poplach, zitra hned bezim do lekarny.Jsem striktni odpurce potratu (zdravotni problemy chapu!), tak nevim, co bych delala, ted mam 2 mesice po porodu a jsem rada, ze zvladam dva rarasky.Co myslite vy,muze to byt tehu? Dekuji za rady
Dekuji za radu.Nekojim,ale styk byl po 16 dnech...dnes mne vysel slaby duch na testu..ufff udelam za par dni znovu radeji
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Pokud kojíš, styk abyl až více než 14 dní po aplikaci a nebyla jsi těhotná, tak si myslím, že nemůžeš být těhotná.