Dělá test Clearblue duchy?

urtica
14. bře 2017

Ahoj, máte s tímto testem zkušenosti? Je spolehlivý? Děkuji za případné sdílení.

kimh
14. bře 2017

Ahoj já ho dnes ráno dělala, ne ten co ukazuje týdny, ale digitalni co ma ukazovat + při těhotenství a ducha jsem tam měla, tak taky nevím jestli tomu věřit nebo ne.

urtica
autor
14. bře 2017

@kimh Digitální může ukazovat duchy?? A vy se snažíte o mimčo?

kimh
14. bře 2017

@urtica Píšou tam digitální, ale je to klasicky, jen v plastovém obalu a neukazuje dvě čarky vedle sebe ale bud plus a nebo minus

urtica
autor
14. bře 2017

@kimh Aha, tak to je ten samý 🙂.

kimh
14. bře 2017

@urtica Taky ti udělal ducha? Dělala jsem ho dnes rano a v patek mam dostat MS, tak zitra rano zkusim jiny.

urtica
autor
14. bře 2017

@kimh ok, dáš mi pak prosím kdyžtak vědět 🙂?

kimh
14. bře 2017

@urtica Dam, ty už jsi ho zkoušela?

flamarion
14. bře 2017

Ten skutečně digitální dělat duchy nemůže - je na něm displej, který ukáže buď mínus (negativní výsledek), nebo plus a počet týdnu od oplození. Je dražší, ale mně se s ním skvěle pracovalo...A výsledek je jednoznačný. Ale z finančních důvodů bych ho doporučovala spíš pro potvrzení, když by mi třeba obyčejný test ukazoval slabou druhou čárku nebo nesílil, nebo pokud bych potřebovala vědět na 100%, jestli jsem nebo nejsem těhotná...

urtica
autor
14. bře 2017

@kimh No dneska, právě mi udělal toho ducha - proto se ptám 😀

urtica
autor
14. bře 2017

@flamarion Jasně, nešlo mi o ten digitální, tam je to jasné.....

flamarion
14. bře 2017

@urtica Každý test může dělat "falešňáky"...Záleží na množství barviva a na kvalitě testu. Pokud je na testu jen slaboučký náznak druhé čárky, test není pozitivní, ale negativní...

kimh
14. bře 2017

@urtica No ja mam na zitra koupeny nejaky obyč a na patek koupim asi ten dražší co ukazuje tydny, už 3 den je mi špatně, boli mě prsa a hlava takže doufám že se zadařilo 🙂

flamarion
14. bře 2017

@urtica Každopádně pokud máš pochybnosti, testni po 3 dnech znovu, to už by měl být patrný rozdíl.

kimh
14. bře 2017

@flamarion To je blbost co píšete, protože i v návodu je napsane, že i když je čarka hodne slaba je pozitivni.. jsou tam i obrazky

flamarion
14. bře 2017

@kimh Čárka sice nemusí být stejně silná jako kontrolní, to je pravda, ale pokud je takřka neviditelná, není to pozitivní test, je mi líto. To už bych musela být těhotná desetkrát, kdybych měla brát vážně každý náznak druhé čárky. :D

urtica
autor
14. bře 2017

@kimh No, my se právě nesnažíme, beru AD navíc jsem byla tento měsíc na rentgenu...ale i tak budu moc ráda, když mi dáš vědět a přeju, ať Vám to vyjde.

kimh
14. bře 2017

@flamarion Proto je potřeba udělat další, když si člověk není jistý 🙂

flamarion
14. bře 2017

@kimh To rozhodnopádně. 🙂 Já bych na vašem místě asi šla do toho digitálu. Když miminko plánujete a předpokládáte, že by o těhotenství mohlo jít, nejsou to vyhozený prachy...a bude jasno. Šla bych do něj v pátek nebo v sobotu ráno. Nemá smysl testovat denně (i když pokušení je velké, já to chápu), protože hladina Hcg se zdvojnásobuje obden. Hodně štěstí!

kimh
14. bře 2017

@flamarion Mam v plánu ho udělat v pátek, tak snad bude pozitivní 🙂 Díky

urtica
autor
14. bře 2017

@kimh Tak do té doby, pokud nepřijde ms, budu testovat též

@flamarion Ještě bych doporučila dr. Max test. Tady ho nekoupím, ale u prvníhu těhu mi nikdy nedělal falešné duchy a když se duch objevil, jednalo se skutečně o těhotenství. Jasně pozitivní byl už dva dny před očkávanou ms.

cizllik
15. bře 2017

Ten digitální ukáže už týden před MS

urtica
autor
15. bře 2017

Zdravím děvčata, tak za mě to vypadá na pozitivní test, dnes už je tam slabá světle modrá čárka..

urtica
autor
15. bře 2017

Díky holky, ale jestli se ten naprosto neplánovanej zázrak (a to doslova) fakt udál, budu se spíš bát, jestli léky a rentgen nenadělali neplechu, navíc se dosud léčím s depresema a AD nemohu jen tak vysadit...

katulinka07
15. bře 2017

Ahoj holky, ja mela clear blue digitalnina delala jsem v den, co mela ms prijit a byl naprosto presny, vcera potvrzeno na ulteazvuku ;) zkusila bych dr. Max nebo Pepino...ja zkusila ruzny a den o de dne carka silila 🙂

snezenka26
17. bře 2017

Zdravim ženy i ja mám trochu dilema a nejsem si jistá výsledkem, včera jsem si dělala Clearblue Plus a hned do minuty výsledek sice slabá čárka tvořící znaménko +ale viděl ji i můj muž sice dnes uz je vybledla ale stále vidět. Doufám ze se už zadari mam to dostat v neděli 😔

flamarion
17. bře 2017

@snezenka26 Testuješ moc brzy, pak se nediv, že se ti test pořádně neukáže. 🙂

terezia10
17. bře 2017

Holky víte co mě překvapilo že ten digitální má citlivost 25 ale třeba Dr. Max už 10 takže by měl byt spolehlivější ne ?

kimh
17. bře 2017

@terezia10 právě naopak čím citlivější tím líp 🙂

gabcat
17. bře 2017

@terezia10 máš pravdu, že 10 max, mamatest apod. je citlivější. Ale ty testy dlouho ukazují dušíky a clearblue ukáže jasně plusko a 1-2 týdny, takže netřeba zkoumat nepatrné čárky.

japerinka7
17. bře 2017

Já jsem si 1. 1. v den vynechané MS dělala DIGITALNÍ Clearblue a ukázal mi nekompromisní "-", takže jsem si otevřela šampus, co jsem "pro jistotu" na Silvestra nepila a na žal ho sama vyžahla (přítel byl na noční). No a 4. 1., když MS furt nikde, jsem zkusila obyč a byl tam duch. Čučela jsem na něj snad pět minut a vzpomínala, jak moc mi ten šampus chutnal.... 🙄😂 Pak už byl pozitivní i Clearblue, takže asi tak....😉 Jinak je dobrý si dělat jen jeden druh testů a vyzkoušet ho, když 100% víte, že těhotenství nehrozí, abyste věděly, jestli právě dělá nebo nedělá duchy!! 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru