Ahoj, máte s tímto testem zkušenosti? Je spolehlivý? Děkuji za případné sdílení.
Ten skutečně digitální dělat duchy nemůže - je na něm displej, který ukáže buď mínus (negativní výsledek), nebo plus a počet týdnu od oplození. Je dražší, ale mně se s ním skvěle pracovalo...A výsledek je jednoznačný. Ale z finančních důvodů bych ho doporučovala spíš pro potvrzení, když by mi třeba obyčejný test ukazoval slabou druhou čárku nebo nesílil, nebo pokud bych potřebovala vědět na 100%, jestli jsem nebo nejsem těhotná...
@kimh To rozhodnopádně. 🙂 Já bych na vašem místě asi šla do toho digitálu. Když miminko plánujete a předpokládáte, že by o těhotenství mohlo jít, nejsou to vyhozený prachy...a bude jasno. Šla bych do něj v pátek nebo v sobotu ráno. Nemá smysl testovat denně (i když pokušení je velké, já to chápu), protože hladina Hcg se zdvojnásobuje obden. Hodně štěstí!
Ten digitální ukáže už týden před MS
Zdravím děvčata, tak za mě to vypadá na pozitivní test, dnes už je tam slabá světle modrá čárka..
Díky holky, ale jestli se ten naprosto neplánovanej zázrak (a to doslova) fakt udál, budu se spíš bát, jestli léky a rentgen nenadělali neplechu, navíc se dosud léčím s depresema a AD nemohu jen tak vysadit...
Ahoj holky, ja mela clear blue digitalnina delala jsem v den, co mela ms prijit a byl naprosto presny, vcera potvrzeno na ulteazvuku ;) zkusila bych dr. Max nebo Pepino...ja zkusila ruzny a den o de dne carka silila 🙂
Zdravim ženy i ja mám trochu dilema a nejsem si jistá výsledkem, včera jsem si dělala Clearblue Plus a hned do minuty výsledek sice slabá čárka tvořící znaménko +ale viděl ji i můj muž sice dnes uz je vybledla ale stále vidět. Doufám ze se už zadari mam to dostat v neděli 😔
@snezenka26 Testuješ moc brzy, pak se nediv, že se ti test pořádně neukáže. 🙂
Holky víte co mě překvapilo že ten digitální má citlivost 25 ale třeba Dr. Max už 10 takže by měl byt spolehlivější ne ?
Já jsem si 1. 1. v den vynechané MS dělala DIGITALNÍ Clearblue a ukázal mi nekompromisní "-", takže jsem si otevřela šampus, co jsem "pro jistotu" na Silvestra nepila a na žal ho sama vyžahla (přítel byl na noční). No a 4. 1., když MS furt nikde, jsem zkusila obyč a byl tam duch. Čučela jsem na něj snad pět minut a vzpomínala, jak moc mi ten šampus chutnal.... 🙄😂 Pak už byl pozitivní i Clearblue, takže asi tak....😉 Jinak je dobrý si dělat jen jeden druh testů a vyzkoušet ho, když 100% víte, že těhotenství nehrozí, abyste věděly, jestli právě dělá nebo nedělá duchy!! 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj já ho dnes ráno dělala, ne ten co ukazuje týdny, ale digitalni co ma ukazovat + při těhotenství a ducha jsem tam měla, tak taky nevím jestli tomu věřit nebo ne.