Ahoj holky,
máte zkušennost s tím že jste byly těhu a test vám ze začátku ukazal pouze slabé ale viditelné pozitivní čárky?včera jsem si dělala TT z ranní moči a byl pozitivní stím, že čárka byla viditelná dobře nikoliv barevně sytá tako čárka v kontrolní zóně, dnes jsem si dělala test znovu (od jiné značky) a tam pozitivní čárka byla slabší něž včera 😒 tudíž nevím zda to mám brát vážně či ne, tak si přeju těhotenství, že si občas připadám že tu čárku si tam vsugerovávám 😅
navíc jsem ještě v takové hloupé situaci kdy mi 23.1. končí rodičák s prvním synem a firma mě chce propustit pro nadbytečnost a tak si říkám zda jít k mudr a nechat si napsat neschopenku, třeba aspon na 14 dní než něco uvidí na UZ pač bych nerada přišla o pěknou mateřskou když mě propusí a budu těhu...
ano, i já měla jen slabou čárečku, další testy jsem už nedělala a objednala se na gyn... gratuluji! 🙂
z vlastní zkušenosti testům nevěřím a pokud máš pochybnosti, běž na krev - HCG je jistota 🙂 ...já jsem si dělala několik testů v průběhu 4 dnů a každý test vyšel jinak (paradoxně ty s vyšší citlivostí ukazovaly hůř ve srovnání s těmi, kt. měly citlivost nízkou)...
vyšlo to , dnes jsem si dělala clear blue digi a vyšel a už jsem objednaná k mudr ! takže sláva 😀
díky holky 🙂
Ahoj holky,
prosím o radu. Včera mi měla přijít MS, v pondělí jsem si dělala Mamatest 10 a ten vyšel naprosto jasně negativní. Včera jsem tedy očekávala MS a ta nikde, i když příznaky přicházející menses mám - pobolívá mě břicho atd. Dneska jsem si dělala test 7 days a vyšla mi druhá hodně slabě pozitivní čárka. ROzhodně to ale nebylo po třech minutách, přišla jsem na to až tak po dvaceti minutách. Nemám s tímhle testem žádné zkušenosti, tak nevím, co si myslet, jestli pádit do lékarny pro nový test nebo volat na gyndu...anebo to brát tak, že je výsledek stejně neplatný a nedělat si zbytečné naděje...S manželem se snažíme už skoro půl roku, tak už se mi té čárce ani nechce věřit, zvlášť když skoro není vidět...
Díky za radu a přeju vám všem hodně radosti...
Za mě doporučuju jen Mamatest 10, je to nejpolehlivější test, co znám, a ten drahý digitální od Clear blue🙂
@evik19 ahojky, doporučuju ti si udelat ten digitální test clear blue, je sice dražší ale rozhodne spolehlivý navíc, ho mužeš použít víc krát, výsledek se vždy po 24h maže a testovat mužeš znovu 🙂 někdy se stane že na těch papírovích proužcích muže pozitivní čárka prosvítat a pak si myslíme že jsme těhotné :( ale nechci malovat čerta na zeď třeba jsi těhu a jen hladina hcg je ještě malá na silnější čárku.
Ahoj holky, díky za radu, večer si ten clear blue koupím a ráno ho zkusím. Radši teda tomu duchovi nebudu zatím dávat moc nadějí, i když je to těžký...
@evik19 Já si dělala mamatest 1. den po vynechání MS a v limitu se nic neobjevilo (odpo mi to nedalo a vytáhla jsem ho z koše a už tam malý duch byl) Test jse zopákla za 2 dny odpo a už tam byla jasná tlustice a teď mi spí mrňous vedle v pokoji. Takže tfuj tfuj, ať to vyjde. Moc bych ti to přála!!!
vsechny moje 4 tehotenstvi zacinali slabounkou carkou... a mam doma dve deti, jedno skoro tady a jedno v nebi (potratila jsem v 7 tydnu)- to neznamena,ze to bylo spojene se slabou carkou! 😉
Ahoj holky, tak moc děkuju za podporu a za držení palečků, ale podle toho digitálního clear blue těhotná nejsem. Tak snad příští měsíc...
ahoj holky taky bych se vas chtela zeptat delala jsem si tri tehotensky testy a kazdej vysel stejne je tam druha carka videt ale hodne slabe
Ano, pokud je slabá čárka, kromě testu BEST 2 ( tam jsem našla falešnou slabou), všechny ostatní těhotenství potvrdily 😵 😵
ahoj holky měla bych dotaz..včera jsem si dělala test..druhá čárka je slabší ale je tam..jen nevím jestli tomu mám věřit nebo ne...u prvního dítěte jsem si test nedělala a šla rovnou k panu doktorovy...už mám 4 týdny spoždění ale poslední dobou mě nějak pobolívá v podbříšku...je možná aby to bylo z nervů? a jinak čárka se ukázala už během 3 minut a nevidím ji jen já ale i mé kamarádky 😀 díky vám za odpověď🙂
I duch druhé čárky s vynechanou MS je dle mého názoru téměř jisté těhotenství. 😉 Akorát se divím, že je tak málo vidět se 4týdenním zpozděním. 😒
Ahojda, našla jsem slabý proužek na mammatestu, zítra mám dostat MS. Je normální, že mě pobolívá břicho? Vždy před MS i 5 dní špiním, tentokrát nic. Ani prsa nemám nalitý jako před MS.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@mojsha Ahoj,já jsem po IVF a test jsem si dělala 8.den po transferu a měla jsem slaboučkou čárečku.
Doporučovala bych testovat stejnou značkou a obden.Mě sílila taky obden a měla jsem mamatest 10.
Ale určitě se najdou i tací co čárku měli a těhu z toho nebylo.Držim palce! 😉