Dá se toto považovat za jemnou čárku/ducha?

5. pro 2022

Test je dr Max. Voľným okom negatívny avšak po úprave fotky čosi vidím. Dá sa to považovať za ducha, alebo ten musí byť vidieť voľným okom?

palja
5. pro 2022

Ne, tohle je negativní test.

jjasmina
5. pro 2022

Kolik dní do ms? Zatím negat

autor
5. pro 2022

@jjasmina užívam druhý mesiac antikoncepciu čiže nemám klasické Dukly ale ms mám dostať v pondelok.

autor
5. pro 2022

@jjasmina cykly* sex som mala naposledy koncom októbra no nejak sa bojím. A takmer na každom teste mi vyjde takáto divná čiarka po limite ale len na pár minút a potom zmizne.

lencaa11
5. pro 2022

Negativní test

autor
5. pro 2022

Ukázal by mi test po takej dobe aj keď moč nie je ranný?

lencaa11
5. pro 2022

Ano // ukáže i během dne vás test je negativní

autor
5. pro 2022

@lencaa11 ďakujem, pôjdem zajtra na krv pre istotu. Nevadí ak tam pôjdem týždeň pred menštruáciou? Aj keď pri antikoncepcii to asi nevadí

sebestka
5. pro 2022

Kolik máš, prosím tě roků? bereš antikoncepci, lovíš duchy na testu a chceš jít na krev jako proč? Jestli si těhotná? Týden před menstruací?

jjasmina
5. pro 2022

A proč nepockas na ms? Stejně bereš antinu, nechápu

autor
5. pro 2022

@jjasmina
@sebestka pretože už mám celkom veľký strach a chcem sa uistiť. Neviem ani či mi krv ukáže niečo ale snáď ano.

sebestka
5. pro 2022

Takže budeš každý měsíc chodit k lékaři na krev? protože máš strach z něchtěného těhotenství? I přesto, že bereš antikoncepci? Nebo mně to prosím, vysvětli. Asi jsem blbá.

sebestka
5. pro 2022

Ne, ani krev ti nic neukáže. Ale je fakt, že se může lékař kouknout do křišťálové koule, protože ta mu ukáže určitě víc.
Nevím, asi bych ti nejprve doporučovala nastudovat, jak ženské tělo v početí funguje a pak teprve praktikovat sex. Protože bez urážky, mně přijde, že moje 14 letá dcera ví víc.

te_reza
5. pro 2022

Nechoď na krev, ale dojdu si na psychiatrii. Protože tohle je celkem na hlavu 🤭

autor
5. pro 2022

@sebestka každý mesiac nie, ale keďže v októbri som bola aj chorá a brala antibiotiká tak antikoncepcia nemala plnú účinnosť. Mali sme kondóm avšak nie som si istá. Pôjdem na krv, keď už som sa tam dnes bola pýtať tak čo už.

nita1984
5. pro 2022

No, jestli budeš těhotná přes kondom plus antikoncepci, tak se obavám, ze znovu vyjde 💫 nad Betlémem. I u nechráneneho styku v období ovulace je šance cca 25%

autor
5. pro 2022

@nita1984 to sa dozvieme zajtra. Snáď nebudem

bereni
5. pro 2022

No i kdyz poletis na krev tak dokud dr.nic neuvidi na utz tak ti nijak nepomuze💁‍♀️

autor
5. pro 2022

@bereni už by aj niečo videla , veď by som bola v 6 týždni, už skoro v 7. Ale ja ku doktorke nejdem, zatiaľ nemám dôvod.

sebestka
5. pro 2022

To je skoro až paranoidní 🙂
Případné těhotenství se počítá od 1. dne poslední menstruace. Ty máš ještě týden do ms. Takže by těhotenství bylo staré 3 týdny, navíc asi těžko ovuluješ hned 1. den ms, že?

autor
5. pro 2022

@sebestka lenže ja som tento mesiac sex nemala takže nemám teraz byť z čoho tehotná
Mne ide o ten október

nikolite
5. pro 2022

Kdyby bylo těhotenství z října byla by na testu již dálnice. Zbytečně se stresujete

autor
5. pro 2022

@nikolite ďakujem, áno styk bol posledný len 26.10. čiže už je to viac ako 5 týždňov. Len mi ide o to či nepôjdem skoro na tu krv.

sebestka
5. pro 2022

Jo tak, to jsem špatně četla. Ale souhlasím, to už by si dávno na sobě poznala.

te_reza
5. pro 2022

Ty bereš prášky, poslední sex byl na konci října, testy máš jasně negativní a plašíš, že jsi těhotná?! Jako really?🤔🤦 nezakládala jsi na toto téma diskuzi nedávno?

autor
5. pro 2022

@te_reza áno cítim sa zvláštne. Ale neviem či to je psychika alebo čo.

te_reza
5. pro 2022

Tak to jsi dobře vyšinutá 👌jako tohle je buď diagnóza nebo jsi troll.

wladimira
5. pro 2022

Mužů te ujistit ze o bude psychika doporučuji místo na krev zajít za mamkou a řekni ji ať ti vysvětli reprodukci člověka 🙏🏻 je vidět ze o tom víš velký kulovi

gdpr
5. pro 2022

Nie ak má byť vidieť netreba dávať filtre na ktorých aj tak nič ale že vôbec nevidno ale stačí originál.

autor
5. pro 2022

@wladimira viem ako to funguje ale keďže ani hák a kondóm není 100% tak moja obava môže byť na mieste.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru