Zdravím, chci zeptat, co to má znamenat krvácení při 7DPO? Není to nidace nebo předčasná ms? Jinak Ms mám být dostavit 31.11. Mám pravidelný cyklus po 28. To se mi nikdy nestalo o 7 dní dřív ms, jen max.+-3dny. Snažíme se o druhé dítě už 7 let, prošla jsem 2x IVF a 2x IUI a vše se nám nezdařilo a dala jsem na rok od CAR pokoj a nechala jsem zkusit přirozeně...
Dnes ráno jsem začala nečekaně krvácet nejdřív s jasnou krvi a šílená bolest podbřišku (musela jsem vzít ibalgin) a teď krvácení ustála a místo jasná krev se změnila do růžova a bolest taky ustála, ale zase ten žaludek mě bolí.
Stalo se vám taky? A co to bylo?
Ahoj, jen se chci zeptat, jak to dopadlo.Tento cyklus jsem brala Femaru a měla jsem tři folikuly různé velikosti. Minulý čtvrtek mi byl píchnut pregnyl a dnes jsem 6 dní po ovulaci, 21DC a krvácím - špiním , pobolívá mě břicho a třeští hlava. Tváří se to jako začínající MS, ale na tu je ještě příliš brzy. Nějak nevím co si o tom mám myslet. 😖 Pregnyl by cyklus přeci měl udržet do termínu MS, nebo se pletu? Díky za odpověď.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lararose muze to byt cokoliv....me teda jasna krev a bolesti zastihly kdyz mi praskla cysta....nidacni jsem skoro nezaznamenala, jen jednou na wc malicko do ruzova, jinak ne....ale vyloucit se to neda....bud chvili pockej, zda to prejde,nebo jestli krvacis hodne, tak se zeptat doktora. Zalezi na intenzite. Pokud to neni silne, proc by ne...muzes za par dni vyzkouset testnout. I kdyz se mi nezda, ze by nidacni byla jasna krev...ale cely ten proces je podle me takova veda, ze bych se nicemu nedivila 😀