Co to může znamenat? Bolest prsou, pnutí v podbřišku

kajka93
10. led 2015

Ahoj holky, vím že je to tu stále dokolečka do kola ale proste se zeptat musím. S přítelem se sice ted o miminko nesnažíme ale necháváme to nahodě. Dnes je to přesně sedm dni kdy jsme s přítelem měli pohlavní styk, kdy se přítel udělal do mě. Asi před 3 dny me začaly bolet prsa a hlavně bradavky. Cítím trosku takove pnuti v podbřišku. Předevčírem jsem si dala jedno pivo a cítila jsem se jako bych jich vypila 5. Taky jsem včera 2 krat zvracela ale nevolno mi ani nebylo, spíš jsem si potřebovala prostě "odplivnout". Nevíte co to pro me muže znamenat? Můžu byt tehotna nebo je to jen reakce na očekávanou menstruaci? ta má přijít za 5 dni. PS pardon za pravopis, píšu na mobilu 😀

guinea
10. led 2015

@kajka93 Podle mých zkušeností to může být hlavně psychika. Když jsme se rozhodli, že se začneme snažit, měla jsem okamžitě všechny příznaky těhotenství. Citlivá prsa, bylo mi nevolno, pnutí v podbřišku, šílená únava - všechno, na co si vzpomneš. A pak to překvapení, kdy se v termínu dostavila menstruace. To se opakovalo ještě třikrát po sobě. Pak jsem z jiných důvodů snahu o miminko na čas vzdala, a jaké bylo moje překvapení, když jsem měla // ! A naprosto bez příznaků! (Ty se objevily později.)

aakashaa
10. led 2015

Muzes byt tehotna, ale take nemusis...to ti ted nikdo nepovi. Muze to byt tak, jak pise guinea, podle me je n takoveto tehotenske priznaky docela dost brzo. Takze vyckej do terminu ms a budu drzet pesti, at to dopadne tak, jak si prejes 🙂

brouzdalka
10. led 2015

Tak podle mě 7 dní po potenciálním oplodňovacím sexu je sakra brzo na příznaky 🙂

kajka93
autor
10. led 2015

Tak uvidíme, fakt je ten ze miminko bych chtěla a moc ale zároveň ted by to asi z urcitych okolnosti proste neslo. Takže je dost možné ze si to třeba jen namlouvam 🙂

anna159
10. led 2015

pnuti v podbrisku byl pro me jasny priznak tehotenstvi a to jeste pred menstruaci cca 5-6 dni..nikdy jsem to predtim nemela..takze za me jo..samozrejme musis jen cekat

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru