Schválně se vás holky zeptám, co myslíte, že to může být? MS spoždění 25 dnů, pořád jsem unavená, zhoršila se mi kvalita vlasů i pleti, kalhoty už pomalu nedopnu, změnila jsem se i v obličeji, mám výtok, kterým jsem nikdy dřív netrpěla (ani jako příznak ms ani ovu),ms chodívala spíše dříve, nikdy ne později… HCG hodnota z krve je menší než 1,2 a na jednom tt jsem našla ducha (mamatest),prsa mi povyrostla tak o číslo a čas od času mě pobolívá,příp. lechtá břicho. Jsem z toho už opravdu vyřízená ☹
ahoj, zpozdeni ms a tehu priznaky nekdy zpusobuji cysty. jdi radsi na UTZ, at mas klid.
Tak já tam čárku vidím, ale při takovém zpoždění už by opravdu měla být stejně silná, jako ta kontrolní. Takže raději masti k doktoru.
@lady_mischa Taky tam vidím čárku,ale spoždění už je přiliš dlouhé na tak slabou čárku,zašla bych určitě k doktorovi
co vyzkoušet víc testů, třeba je jen špatně udělaný , podle příznaků je možné těhotenství, proč nejdete k lékaři na utz???
no bohužel taky mimotehu, to roste hcg pomaleji. urco k dr at to zkontroluje. hcg zmeri jedine z krve a musí opakovane. nicmene i ja jsem mela 25 dni zpozdeni nikde nic jen takove slabe duchy, hcg blblo a v zaveru doma spi uz rocni prdola. i gynda uz byla v prrr. ze takhle natahle to ještě nezazila. otěhotněla jsem celkem kratce před ms a pak tam nejspis malej bojoval a uhnizdil se az hodne pozde ci co. v tyden kdy me chteli poslat na mimotehu naskocil i se srdíčkem. ale stopro bezte, mimotehu je nebezpecne ze muze prasknout a v ohrozeni jste vy. Drzim palec at tam mate spis takového kujona jako ja.
i mimodelozni se ukaze na testu zvlast po tak dlouhe době ..
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
No, při zpoždění 25 dní už by měl být test prokazatelně pozitivní a to tenhle bohužel není. Víš hodnotu hcg, čili jsi byla u doktora? Dělal ti ultrazvuk? Měla bys návštěvu opakovat a nechat si udělat utz, eventuálně píchnout vyvolávací injekci.