Ahoj holky potřebovala bych poradit beru již 4mesice antikoncepci mám 9 dnů před Ms včera ráno se mi objevilo tmavě hnědé krvácení slabší po poradě v lékárně jsem dostala těhotenský test , včera negativní dnes ráno slabé pozitivní nicméně pořád krvácím ne moc ale vložku mám zašpiněnou spíše skoro černou barvou nevím co si o tom myslet měla jste to některá taky tak a byla těhotná ? Nebo se jedná spíše o biochemické těhotenství a jen to takto odchází ?
@lencaa11 jasně byla bych radši kdyby to těhu nebylo mám doma 9mesicni holčičku 😊
@andysek1235 ten spodní je že včera večera a ten vrchní je z raní moči
Tyhle teď poslední dobou dělají falešné // zkusila bych ještě jeden test a uvidíte
@pepickovapavlinka opravdu ? No zítra teda skusim koupit jiný , děkuji
@andysek1235 ano mě minulí měsíc udělali docela pěknou // ale těhotenství to nebylo
Mně se to stalo podobně, týden před dobráním platíčka takže taky cca 9 dní před ms jsem začala špinit, test jsem si nedělala, čekala jsem jestli ms přijde, přišla,všechno v pohodě 😏 Ale nevím čím to bylo
@andysek1235 kup te jiný test třeba Benu ,Dr max tyhle dělají // jen se na to podíváte 🙈
@lencaa11 ano už jsem si dala koupit švagrová měla cestu do města tak mi přibere tak jsem zvědavá
@dianemash kdyby to nebylo těhotenství byla bych ráda protože mám doma 9mesicni dceru , vím že jsem u starší dcery měla něco podobného ale tam jsem nebrala žádnou antikoncepci nebo tak a už si to moc nepamatuju snad bude vše v pořádku
@andysek1235 tak dej te vědět pak jak to vypadá
@pepickovapavlinka Jak vis, ze to nebylo tehotenstvi?
Bylo to biochemicke tehotenstvi, jen nechapes princip fungovani testu.
@sudylichozrout jasně biochemické když testy potom už pozitivní nebyly vůbec 🤦♀️Navíc jsem bez ovulace takže to opravdu hodně těžko mohlo být těhotenství 😉
@andysek1235 Taky mám s těmito fialovými testy a nehledě na název špatné zkušenosti-dělaly mi krásné čárky a těhotenství to nebylo a ani biochemické, jak se tu pořád zmiňuje, neboť ostatní značky testů, včetně digitálního vždy negativní (když jsem byla těhotná, tak mi potvrdily všechny testy)
@vikysek0987 Taky ale záleží jakou máš citlivost testu...
@lencaa11 ahoj holky tak po testování Dr max testem se na tom z raní moči ukázal pídí dušík zatím mi to nejde nafotit zkusím až bude lepší světlo jistotu budu mít zítra jdu k lékaři .... Mně ty testy Dr max ukázaly těhotenství vždy až někde v 6tt a jelikož mám 8 dnů do ms tak tam ani víc byt asi nemůže 😊
@andysek1235 8 dní do Ms je ještě dlouho můžou to bejt hormony klidně Dr stejně nic teď by neviděl ještě počkala bych na termín Ms
@lencaa11 no jsem objednaná na zítra na odběr krve a vyšetření i kdyby to nebylo těhotenství tak krvácení mimo ciklus přece není normální a bolí mne v zadu jakoby ledviny nebo co to je tak kdo ví čím to je
@andysek1235 jo krev je dobrá volba někdy to dělá HA když nesedí krvácení mimo cyklus atd...
@andysek1235 pokud tě bolí vzadu dole zada tak to může být i uhnizďovani ....ale nemusí
Vzadu na ledvinach me bolelo, kdyz se mi zahnizdovala dcerka, jen jsem to tenkrat prisuzovala hlidani na vystave a prochladnuti... Taky by to takle supnout mohl prodelany covid.
@kolunka No u mne covid asi ne nebyla jsem nachlazená v poslední době a co se týče toho zahnizdovani mně taky napadlo píšou to právě i na netu že to může být i nidacni krvácení , no mužem jen hádat snad se zítra dozvím co se děje 🙂
@andysek1235 je to zajímavé test jste ještě dneska nezkoušela ?
@pepickovapavlinka Stale rikam a za tim si stojim, ze vubec netusis, jak ty testy funguji a na co a kdy a jak reaguji. Nevadi mi to, je mi to vice mene sumak. Jen tu prosim nesir bludy.
@sudylichozrout 😃🤣🤣 aha já se 3 roky snažila,mám 4 děti ale nevím jak testy fungují 🙈Tak jo.
Hlavně že spousta holek tu řeší že fialové Mamatesty a Sluníčko poslední dobou dělají falešné //.
Navíc jak jsem psala jsem bez ovulace protože mám PCOS.Musela jsem i na vyvolávací injekci abych vůbec po 3 měsících měla MS.
Ale vím prd že 😃🙈🤦♀️
@pepickovapavlinka nejspíš má každý jinou zkušenost s máma testem já osobně za sebe jsem na něm ani žádném jiném druhou várku neměla dokud jsem opravdu nebyla těhotná nebo spíš tak že jsem ty čárky nemusela hledat ale taky jsem četla hodně že holky píšou že dělají falešné čárky tak nevím co si o tom myslet každopádně zítra dám vědět jak jsem dopadla a uvidí se zdá to byli falešné //
@lencaa11 zkoušela jsem ráno byla tam druhá čárka ale slabší než na mamatestu ale mně drmax testy ukázaly těhotenství opravdu až někde v 6 týdnů ... Jsem z toho na vážkách nevím kdybych bekrvavela tak bych to neřešila a brala že jsem prostě těhotná ale to krvácení a to že beru HA a ta bolest v zádech mi ktomu moc nesedí nevím jsem zmatená
@andysek1235 když jsem byla těhotná taky mi ukázal správně.Ale minulí měsíc mi udělal fakt hezkou druhou a pak už ani ťuk.A jak říkám jsem bez ovulace takže těhotenství to být opravdu nemohlo
@andysek1235 to je ten test
@andysek1235 tak uvidíte co lékař může to bejt cokoliv opravdu i klidně že nesedí HA ,cysta ,atd cokoliv držím palce ☘️☘️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@andysek1235 máte foto duch na TT ještě neznamená že jste těhotná může to bejt od HA hormony atd ..