Co se to děje? Jsem těhotná?

karkulka90
6. únor 2017

Ahoj. Mam takovy problem, respektive nevim co se s mym telem deje. Beru antikoncepci 6 let - Novynette. Jsem s ni od zacatku zcela spokojena. Ale ted tyden pred dobranim prasku jsem zacala spinit. Jakmile jsem dobrala prasky, tak nic. A kdyz jsem mela dostat menstruaci, tak se nedostavila. Delala jsem si dva tehotenske testy a negativni. Stalo se vam to?
Jedine co se stalo, tak pred tim nez jsem zacala spinit me chytil pres vikend zub a ja jedla hodne valetolu na bolest. Ale nevim. Prijde mi to divne. Poradte mi prosim.

no_title
6. únor 2017

špinění při HA se občas stává.Pokud bereš HA a navíc máš negativní testy, je dost nepravděpodobné, aby jsi byla těhotná 🙂

absintka19
6. únor 2017

@karkulka90 no stres 🙂 brala jsi dalsi leky a nekde to musi byt videt 🙂 souhlasim s @no_title 🙂
Zadna panika 🙂

kika266
6. únor 2017

bud v klidu 🙂podle me tehotenstvi muzes vyloucit, souhlasim s holkama, rekla bych, ze ty prasky na bolest udelaly sve.

walca
8. únor 2017

Ahoj holky, mela bych dotaz kdy udelat test a jestli je velka nadeje ze se jeste objevi II, kdyz plodne dny byli 21.1.-27.1.,ovulace 26.1.a presne v den ovulace i nechr.pohl.styk, 27.1 a 28.1.uz byl styk chraneny(nevim proc :D),dva testiky uz sem delala pred par dny a bphuzel negativni. Par dni mam bolest hlavy, bricha a citliva prsa na dotyk, ale to vse myvam normalne pred MS, mimochodem MS ocekavam 9.2. Dekuji moc za jakekoliv rady

vanea
8. únor 2017

@walca Ahoj, zítra si udělej test a uvidíš🙂 pokud byla ovu tak, jak si myslíš, tak už by se to na testíku ukázalo..kdybys meškala nějak delší dobu, tak testování zopakuj, nejdříve ale po dvou dnech=)

walca
8. únor 2017

@vanea bylo mi receno at test udelam az 11.2.ze do te doby se mi to ukazat nemusi 🙂 tak asi az pak no

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru