Co myslíte, pms nebo těhu?

kristina2003
15. bře 2024

Ahoj, potřebuji se spíše trosku vyzpovídat a poradit.. mam cyklus 29-33 jednou do roka se stane ,ze treba 35. Mam nepruchodny levy vejcovod , kdyz jsem byla na vystreni kde mi na to prisli hned jsem otehotnela ale bylo z toho zamkle tehu. S pritelem se snazime uz o mimi skoro 3 roky.. takze me nadeje uz jsou temer nulove.. a proto mam strasnou nechut si delat test.. dnes jsem 33 den cyklu, ms se nedostavila (zatim).. jde o to , ze mne 8 dnu v kuse strasne bolela prsa fakt vyrazne nez obvykle, ode dneska mne prestaly uplne bolet jsou jen zvetsene ale cely den mam takove tlaky, krece v podbrisku trva to uz 5 den ale dnes je to vkuse. Mel to nekdo taky tak a bylo z toho tehu? Nebo proste mi jen meska ms? Vim ze mi nikdo na to presne neporadi, ale chci jeste pockat s tim testem at neprijde opet zklamani, spise jsem si myslela ze kdyz je tehu tak podbrisek spise neboli.. nejake zkusenosti?

lencaa11
15. bře 2024

@kristina2003 bohužel to se tak to těžko posuzuje může to bejt TT nebo PMS skrze Ms test je odpověď každá ty příznaky mdme jiné jedná má bolesti druha ne ☘️☘️

kristina2003
autor
15. bře 2024

@lencaa11 no pravda 😩 pockam jeste do pondeli a pokud se nedostavi udelam test.

anniej
15. bře 2024

Ja mela drive taky dost srandovni cyklus. Nekdy i 65 dni 😅 Ale u mne je to zpusobene stitnou zlazou. Takze taky jsem nekdy ani netesovala, protoze priznaky tehotenstvi jsou snad stejne jako PMS. U prvni jsem to takhle vedla do te doby, nez mi rekli, ze jsem jako hodne tehotna 🤣🤣 Zkus test 🫶🏽 Drzim pesti! 🌹

kristina2003
autor
15. bře 2024

@anniej no ja taky nebudu testovat, celej den mne boli bricho takze myslim ze to vypukne jen se to coura :D a taky mne prestaly dneska bolet ty prsa coz by podle mne se taky nestalo kdybych byla tehu.. clovek kdyz si to preje tak proste se to v nem strasne bije 😭😂 pockam jeste do nedele 🌸

anniej
15. bře 2024

@kristina2003 no, takhle… mne mektalenky treba nebolely pri pms, ale pri tehotenstvi byly citlivejsi. Ale za par dni to zmizelo. V prubehu tehotenstvi si proste zabolely, jak se jim chtelo. Zkus se moc nepozorovat, ale ja uplne chapu, jak kdyz si to clovek preje, tak se snazi najit jakykoliv priznak a drzet se nadeje - nebyla jsem jina 🤣 Budu drzet palce, dej pak vedet, jak jsi dopadla! 🫶🏽

kristina2003
autor
15. bře 2024

@anniej jo dám, no byl by to teda fakt zazrak jelikoz jsem tehu uz byla pritom zamlklem tehu a taky mam uz jednu dceru s ex partnerem tak nikdy kdyz jsem byla tehu mne prave bricho nebolelo vubec.. ale rika se ze kazde tehu je jine a ja i presto ze uz jsem tehotna byla tak nikdy nevim co mam cekat citit :D no prave neda se odprostit toho sledovani se pred tou menstruaci 😅 vzdy se mi ulevi kdyz to dostanu a ma hlava je zase cista :D

lujhu
Autor odpověď smazal
Zobraz
lujhu
15. bře 2024

@kristina2003 Držím palce ať vám to vyjde 🤞 taky čekám na testování, jsem sice 26 den cyklu a ms mám mít až 29/3 mám nepravidelný cyklus +- 4o dní mám 4 den hnědé špinění , odpoledne jsem pořád unavená, ale nemusí to být příznaky tehu takže jsem taky nejistotě 😄

kristina2003
autor
15. bře 2024

@lujhu jasne chapu, no ja zatim nic ale mam takovy poict ze to prijde snad se toho dockame ☘️☘️

anniej
16. bře 2024

@kristina2003 je to uplne jine 😅 S prvni jsem byla celkem v pohode. V druhem jsem to ani nestihla nejak poradne postrehnout, skoncilo v 7tt. Ted jsem 19tt a je to armagedon. Fakt trpim.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru