Ahojte maminky,
od začátku jsem měla vždy pravidelný cyklus, občas mi opozdil 2-3 dny nebo přišel dříve, ale nic výjimečného .... 22. srpna jsem ho však nečekaně dostala a dost brzy, ale ok, neřešila jsem to. Řešíme to až teď je to od té doby už 39 dní a stále nic. Myslíte, že jsem těhotná? "Mám strach" udělat si test, abych nebyla zklamaná, protože miminko velmi chceme. Mám ještě trochu počkat nebo co byste poradili? Může vynechání aleo zpoždění cyklu způsobit i něco jiného?
Děkuji moc za rady.
Taky mám vždycky strach udělat test,ale nic jinyho ti asi nezbývá. A může se ti opozdit právě stresem z toho že moc miminko chcete 🙂
@de_elinka Ahoj tak jak psaly holky , udělat test jinak se nic nedozvíš - zklamání bolí ,ale konec většinou bývá šťastný a všechno chce svůj čas . 🙂 Pokud se snažíš tak teď akorát můžeš čekat a čekat a nebude se nic dít a tvoje čekání na miminko se prodlouží - udělala bych test , pokud nic opakovala bych ho o pár dní později ( záleží jak dlouhé jsou cykly a kolik dní je vynechání) a potom gynda a vyvolávačka ( pokud nedojde ms , popř. nebude test pozitivní. ) Přeju hodně štěstí 🙂 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
věštím věštím ze své koule.... hm nic udělej si test, fakt tady jasnovidky nejsou, nebo chceš čekat až ti poroste břicho? buď tam budou dvě čárky a pokud ne tak zajdi za doktorem ať ti píchne třeba vyvolávačku a můžete se snažit na novo.