Ahoj holky, chci se s vámi poradit, protože jsem bezradná. Už týden mi není nejlépe ale neni to stejné jako příznaky chřipky apod. Každý večer me pálí žáha, bolí mě břicho více než před menstruací, odpoledne bych nejradši jen spala ale v noci nemůžu spát, nudim se, bradavky mám s prominutím jako kolíky ( bolí , ani nemůžu nosit podprsenku ). Dnes jsem i špinila. Jinak menstruaci jsem mela od 4.3. - 8.3.
🙂❤ prosím , neměla jste některá z vas něco podobného? 😉🙂 předem vám děkuji
Břicho, bradavky můžou být klidně příznaky ovulace... A jinak bych taky zkusila test, my do tebe nevidíme, takže víc neporadíme...
@pupi16 to je strašně brzo , vždyť seš tak v polovině cyklu, spíše to vypadá teprve na ovulaci. Nebo kdybys byla těhotná z minulého cyklu a menstruace ještě přišla, tak to by na těhotenském testu mělo být už hezky vidět. To musíš vědět sama.
určitě těhotenský test,spekulovat můžeme o všem
Ahoj jsem tu nová a chtěla bych se s vámi podělit o své starosti , Je mi 41 mám 13 letého syna po IVF, vloni jsem neplánovaně otěhotněla ale pro VVV jsem musela těhu ukončit ve 12 týdnu letos jsem změnila zaměstnání a dala se do pohody dnes jsem zjistila že jsem opět těhotná je tu prosím nějaká stejně stará mamina nebo taková co řešila co si počít? děkuji za odpovědi
@kunovka ahoj,Je mi 38 let,jsem 29 tt a doma mam 18- ti letou dceru.Na plodovce jsem byla,vse v poradku.Tehotenstvi probiha bez komplikaci.drzim palce☺.
@kunovka ahoj já mám 37 let letos mi bude 38 doma mám 18 letého syna,minulý rok jsem prodělala v listopadu samovolný potrat a před pár dny jsem zjistila že jsem opět těhotná,byla jsem u doktora a jsem v 6tt,s manželem se moc těšíme i bojíme,aby to vše dopadlo dobře a pokud bude vše ok budeme chtít ještě jedno a vůbec mě nezajímá kolik mi bude.Uživej si těhotenství a těš se na miminko,věř že to bude jiné než před tím a budeš si to více užívat 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Nejlepší bude, zkusit těhotenský test 🙂