Co myslíte, jsem těhotná?

515ka
14. lis 2015

Zdravím všechny 🙂 Potřebovala bych poradit jestli bych mohla být těhotná. S přítelem strašně chceme miminko, ne že by jsme se vyloženě snažili, ale necháváme tomu volný průběh. Tulili jsme se právě v plodné dny a tak nějak na sobě pozoruji určité změny. Testy jsem si dělala, ale bylo na ně eště hodně brzo tak vyšli negativní. Ikdyž mi jednou vyšla slaboulinká čárečka na mamatestu (asi 3 dny po možném oplodnění), ale tomu nepřikládám nějakou váhu. Hlavně ve dnech ovulace jsem měla BT nějakých 37,4 a doteď mi neklesla, pořád se drží v těch 37-37,5. Za další mám už asi 3. den bolesti v podbřišku, takové spíš nárazové, jak před menstruací. MS bych měla dostat 21. Jsem hodně unavená a tak nějak všechno mnĚ bolí. Myslela jsem že na mně něco leze, ale zatím nic. Dál mně zaráží, že jsem hodně podrážděná a hlavně!!! kdybych mohla tak bych asi sežrala i ledničku :D Další test už nechci dělat, to sklamání je pokaždé hrozné. Spíš jestli si myslíte, že to co popisuji by mohlo být těhotenství?? Děkuji moc za všechny odpovědi 🙂)

monikagurthova
14. lis 2015

Ahoj, těhotenství to byt muže, hlavne když ti neklesá BT. Vyčkej termínu menstruace a pak, pokud nepřijde, bych si udelala tehotensky test. Držím pěsti ať to vyjde

bajana
15. lis 2015

Neklesajúca BT nesvedčí o tehotenstve. Ona totiž po ovulke stupne a drzi sa hore až do MS, kedy prudko klesne.
Nechránený styk = možné tehotenstvo.
Psychika je mocná, zahráva sa s každou snazilkou, takže pravdepodobne si svoje pocity nechtiac nahováraš.
Neostáva ti nic iné ako počkať na meškajúcu MS. Drzim palce.

pekkaa
15. lis 2015

@515ka tehotenstvi to urcite muze byt. Ale jeste je brzy.. Pokud BT zustane nahore po dobu vice nez 18dni, tak to opravdu muze byt tehotenstvi.
Pockej ale do terminu MS a az pak udelej test. To uz pak budes mit jasno

515ka
autor
15. lis 2015

Tak jsem to holky nevydržela a udělala jsem si test (ClearBlue), který by měl ukázat pozitivní výsledek 5 dní před MS...a negativní...Tak jsem z toho zas zklamaná a celkově zdepkarčená..sedím tady a roním slzičky.. ☹

bajana
15. lis 2015

@515ka blbost, opakujem zo žiadneho testu sa nedajú robiť závery ak sa testuje pred MS....zbytočne sama sebe robíš zle...a ak si ho testovala teraz, o to nespoľahlivejsi je

pekkaa
15. lis 2015

@515ka clearblue urcite neukazuje 5 dni pred ms. To je jenom marketingovy tah

515ka
autor
15. lis 2015

No uvidím co dál...každopádně na ty testy se už vykašlu...

pekkaa
15. lis 2015

@515ka vydrz do ms..

515ka
autor
15. lis 2015

ok holky vrátili jste mi kousíček naděje..počkám teda do MS..je to sice k nevydržení hlavně teď když jsme dokončili úpravy v bytě a už nemám co dělat :/

semisovamys
15. lis 2015

@515ka Vydrž a neztrácej naději 🙂 i když naprosto rozumím, jak se cítíš. Já měla zpožděnou MS o 8 dní, bolely mně prsa, stále jsem chodila na malou a už jsem si byla fakt na 99% jistá, že jsem těhotná... na testu jsem měla dvě čárky... a dnes jsem to dostala, taky jsem si uronila slzičku a mám z toho depku.... Ale nezoufej, dokud není MS je naděje a to je hlavní 🙂 😉 🙂

lasicacek
17. lis 2015

Ahoj holky, potřebuji poradit. 🙂 Brala jsem antikoncepci Minisiston ale asi jen dva měsíce a půl vysadila jsem jí kvůli častějšímu krvácení. Ale zase tak vážné to nebylo, abych třeba krvácela denně nebo tak ale každý týden aspoň jednou. No vysadila jsem ale celý rok jsme se snažili o dítě než jsem jí začala užívat tak jsem teda vysadila a hned po vysazení přišla dvoudenní ms. Od té doby nic už je to měsíc a pořád žádná ms čekám ale místo toho mně bolí jen bradavky malinko prsa a bradavky více zčervenali a trochu ztmavli. Dítě si moc přeji a tak na sobě rozpoznávám různé symptomy. Výtok se mění z průhledného na bílý a z bílého zas na průhledný jako horská dráha... Po vysazení jsem samozřejmě měla nechráněný sex a to alespon dvakrát... Břicho mně pobolívá jako bych to měla dostat dobrý týden ale pořád nic tak se ptám zda už by se třeba nemohlo zadařit..????? Prosím o přečtení a nějaké názory. Modlím se aby ms nepřišla. ☹ 😒 Díky moc. Mimochodem testy jsem dělala dva týden po sobě a oba nega.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru