Co myslíte, je tam duch?

amalka2981
28. únor 2021

Klasická otázka, která tu je dnes a denně, vím.. 🙂 Ale stejně mi to taky nedá.. 🙂 Dnes jsem měla termín MS, která nedorazila, tak jsem zkoušela test. Co si myslíte? Vidíte tam něco? Ovulaci jsem měla později (17.2.). Myslíte, ze se mohlo zadařit? Děkuji za reakce 🙂

ema90
28. únor 2021

@amalka2981 Neco slabyho se tam rysuje.

kajka93
28. únor 2021

Něco vidím 🙂 Ať sílí ❤

klokanka31
28. únor 2021

@amalka2981 Hodně slabý 👻 ale je tam

veronikaslez22
1. bře 2021

Slabý je♥️

amalka2981
autor
1. bře 2021

Děkuji, holky 🙂 Tak uvidíme.. Včera večer jsem začala trošku špinit, ještě trochu ráno a teď už je to skoro dobrý.. Nevíte, co by to mohlo být? Začátek MS? :-/

ema90
1. bře 2021

@amalka2981 Zacatek ms a s tim spojene biochemicke tehotenstvi.
A nebo to nemusi znamenat nic, ale v tom pripade jako prvni dobry znameni musi test silit.

verulinka27
2. bře 2021

Krásný den děvčata prosím o radu prošla jsem si biochemickým 2x a tedkom mám asi 5 dnů po MS a měla jsem slabě pozitivní test ale pokaždé co to zkusím je test jiný slabší nebo stejný 🙄 dekuju

ema90
2. bře 2021

@verulinka27 Tak opet biochemko... Byt vami, tak uz to resim 😕
Hodne slabou carku vidim jen na prvnim testu.
Na zbylych dvou uz nic.

amalka2981
autor
2. bře 2021

Já dnes ještě spinim, ale už méně. Ráno jsem dělala test a trosku zesílil... tak nevím, co si úplně myslet 🤨

kulisek_28
5. bře 2021

Ještě počkej ale něco tam je🙂

verulinka27
15. bře 2021

Krásný den znovu přicházím s řadou než se třeba objednám k dr ❤️ je to možné že by konečně něco?? Děkuji

ema90
15. bře 2021

@verulinka27 A jak dlouho mate vynechanou ms?
Dyt jste tu nedavno psala, ze mate pet dni vynechanou ms a mela jste velmi slaby test.
To uz vam opet meska ms dalsi cyklus?

verulinka27
15. bře 2021

Před chvílí dělaný... Před 21 dny jsem měla konec MS... A měly by přijít tento měsíc 18teho... 🤔

ema90
15. bře 2021

@verulinka27 Tak testujte az s vynechanou ms.

verulinka27
15. bře 2021

@ema90 děkuji za odpověď.... Omlouvám se za otravovani moje první holčička trvala dva roky tak snad druhé bude rychleji ❤️

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru