Po 2 měsících od operace dělohy...podle dr vše zahojeno a ovu test dnes takto. Fakt držte palce.
..doba celkového snažení 28 měsíců....článek o celé.me cestě u mě na profilu a pokud se zadání bude pokračování....
@katherine177 spíš nebyl ještě dojety teď už je takto
Je to můj poslední ovu test....;D
@hanulebrabec ještě by kousek mohl bejt tmavší ale už bych se snažila ☘️☘️
@lencaa11 tmavší už ani snad nejde😃
@hanulebrabec super,z takového mám téměř roční dceru😀
@luciesofiealex ano než se tam ukázala ta druhá fotka tak odpověď byla skrz hlavní foto
@hanulebrabec tak to už vypadá pozitivní
@luciesofiealex
@katherine177
@lencaa11 ovulace o víkendu....to by šlo 🙂
@lencaa11 omlouvám se,nějak jsem "přehledla"
@luciesofiealex
@katherine177 tak já už jen čekám holky ;)
@hanulebrabec ☘️☘️☘️👏
@lencaa11 dneska jsem zaspinila....a nevím co to :D tak nějak ruzově 🤷♀️a to jsem si říkala.te hormony jsou srovnane
@hanulebrabec nemůže to být zahnízdění?
@katherine177 brzo ne?
@hanulebrabec . K uhnízdění vajíčka dochází o něco dříve, než je plánovaná menstruace, přibližně tedy v rozmezí 6 až 12 dní po početí, čili po vaší ovulaci.
@katherine177 no stejně myslím že.to je brzo ovu byla v neděli
@hanulebrabec já myslela ,že 18/8,to už by bylo 6 den dnes
@katherine177 18. Byl pozitivni a pak je to do 24 hod nebo 48 ne?
@hanulebrabec někdo má i 12h všeobecne se uvádí 24-36 h ale je to takové všeobecné ne každý proto se doporučuje už snažit se když se čárka vybarvuje postupně pri testování a ovu test je jen pomůcka ne záruka že ovu proběhne podle testu na 100% ☘️☘️
@hanulebrabec no já když mám pozitivní ovulační test tak do 12 h většinou proběhne u mě ovulace .Plánují sex v den // na ovulačním testu a pak když je ta levá čárka tmavší.Druhý den už mi test slábne.
@lencaa11 taknje fakt že já měla sex ve stredu a v pátek když byla full a pak neděli tak to by bylo.kdyby to nebylo :😀
@katherine177
@lencaa11
@luciesofiealex tak já dnes 8 dpo od soboty mám střevní chřipku se vším všudy tak budu testovat až.me to přejde držte palce
@hanulebrabec ☘️☘️ držím palce ať je brzo dobře ...
@lencaa11 teď mi psala.kamaradka že to může být tehotenstvi, no nevím léčím se tatranskym čajem:D
@hanulebrabec no mozne je vše ale spíš je to brzo
@lencaa11 no tak spravovat to alkoholem taky není dvakrát ok v případě těhotenství:D
@lencaa11 a ještě od 5.9 nastupuji do nové práce :D mám 5 dnů do ms
@hanulebrabec Hani moc ti to přeju aby ti to vyšlo, tak to většinou bývá nová práce, u nás to před 3 roky bylo koupě domu člověk má myšlenky na něco jiného a šup je to tam. Držím palce
@renat23 dnes jsem zkoušela testnout zatím negativní budu to řešit až za těch 5dni buď a nebo
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@hanulebrabec možná ještě ztmavne do večera ,každopádně už se to blíží