Ráda bych znala Váš osobní názor, zda-li je možnost těhotenství? Antikoncepci jsem nikdy neužívala. S partnerem necháváme miminku volný průběh, tedy nebráníme se mu. Cyklus mívám dlouhý 30-34 dnů s odchylkami, tentokrát mám ale již druhý den zpoždění tedy 36DC. Poslední čtyři dny zpět jsem měla sklovitý výtok - tedy i v den očekávané menstruace. Dnešním dnem mám výtok již bílý a hustý - bez zápachu. Stres mě netrápí. Mírné bolesti v podbřišku a od začátku týdne mě trápí bolesti bradavek. TT test negativní. Ráda bych podotkla, že od 10.2 užívám léky a to Euthyrox 50 na sníženou funkci štítné žlázy, myslíte si, že je tu možnost, že by mi léky posunuli MS či je tu větší pravděpodobnost, že se nám s partnerem zadařilo? Trochu mě ale odrazují bolesti v podbřišku. Mívám je totiž téměř každý měsíc před MS a tak jsem zmatená, kde se MS tedy toulá. Co myslíte?❤
@moncak89 myslím, že jsi si test udělala možná brzy počkala bych tak 5-7 dní od zpoždění a pokud bude negativní zašla k Mudr. Je možné, že je to i těmi léky. Přesto držím pěsti
A kdy jste se s partnerem milovali víš? Dva dny zpoždění mi přijde málo na nějaké závěry. Může to být jen zpoždění, ale i těhotenství to být může...těžko říct 😲 Když jsem byla podruhé těhotná, cítila jsem se přesně jako kdyby měla přijít MS (bolest v podbřišku apod.).
Může to způsobit. Euthyrox jsou hormony. Takže cyklus by se měl upravit. Pak stačí když přestaneš brát třeba týden zase vezmeš cyklus se ti rozhaže. Vlastní zkušenosti. Bwru euthyrox 100 při těhotenství 150
@moncak89 je to bud anebo. Priznaky pro tehu i MS jsou stejne. Jinak cyklus 25-35 dni se povazuje za normalni 🙂 hlavne v klidu, neni nic vhodnejsiho nez si udelat TT.
Dle mého by měl euthyrox periodu spis zkrátit než prodloužit. Taky bych čekala, že by mohl napomoct otěhotnění. Ale uvidíš, co testy. Pokud bys byla tehotna, rychle volej na endokrinologii a domluv se, kdy te budou chtít na odběry, většinou se v těhotenství zvyšuje davka. Je to dulezite pro vyvoj ditete. Držím palce,ať to vyjde dle tvého přání.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Mozne je cokoliv, nikdo ti tady nerekne ze jsi urcite nehotna nebo ze urcite nejsi.. zkus tt za dva dny.