Ahoj. Mam doma 3 letou dceru, a minuly měsíc jsem potratila, mimi odeslo s o 4 dny pozdější ms. Dnes jsem 3 dny do ms a udělala jsem si test, protože jsem si zítra na oslavě chtěla dat pivo/ víno. A ejhle ,duch. Co myslite ženy?🙂
nádhera..to je ale pěkný tlustý duch..gratuluji ..potichoučku
@mamaprincezny Dušík je krásný-oveř i jinou značkou,tyhle testy je dělají....
Držím palečky 🍀
@mamaprincezny a nemůže to být zbytek HCG po tom biochemku? Kamarádce po SP radili ať si nedělá testy, že ještě může být zbytkové HCG, zkusila bych jestli bude sílit 🙂 když jo, tak je to na dobré cestě
@mamaprincezny něco tam vidím ale je to hodně slaboučké, takže se nestresuj, pivo si klidně dej a uvidíš za pár dní 😉
Vidím. Držím palce. Ale udělej pro jistotu jinou značku
@kackabis To mě právě že taky už napadlo. Ach jo nemám ráda tu nejistotu a děkuji za názor🙂
@nicole_95 myslím, ze máme dost podobný test 🙂 tak se necháme překvapit 🙂
@mamaprincezny
@nicole_95 Na oboch testoch vidím pekné čiarky. Mala som odosť slabšiu ,keď som čakala syna. Tak silno držím prsty obom ☘️✊☘️
@nina004 děkujeme 🙂 mám 2 dny do ms a začínám mit strach. Je mi 33 let a už bych později mimi nechtěla, protože už ve 30 to byl docela mazec . A ještě je dcera narozena 36tt + 0 akutním CS pro abrupci placenty . Nehledě na to, ze jsem celých 8 měsíců prozvracela a omdlivala kvůli silné anémii. Ale domu jsme šly z porodnice 5. Den. Protože jsem rodila skoro v noci . A protože jsem nedokázala vstat po te ztrátě krve . Musela jsem dostat infuzi a malá potřebovala vyhrev . 🫣 no doufám, ze vůbec druhy půjde . Kor teď po tom biochemku. Ale Dr říkala , ze prave teď to máme zkusit . Ze máme pohnojino. Akorát teď nevím, jestli mi tělo říká , ze jsem tehu nebo ze má přijít ms. Ono se rekne , nemysli na to. Ale víte jak to je ?! 🙂
A děkuji všem za názory a odpovedi . Určitě dam vedet jak to dopadlo…
@janusa6186 vidím dvě//
@janusa6186 myslím, ze je to tam 🤗❤️.
Je tam ale jedno malé myslím zvládneš 🤗
@carolineg1 jak to myslis?
@nicole_95 tak jsem to dostala , přesně na termín 🥲. Tak zase nic….. tak držím palečky všem ostatním a děkuji za odpovedi všem 🙂
@janusa6186 malé pivo
@carolineg1 nedala jsem si a přesto přišlo ms . Nevadí. Ještě není všem dnům konec 🙂.
@mamaprincezny Ahojky, hlasim se po par dnech… 🙂 ve čtvrtek (26.8.) byl ten první, následně jsem zkusila v ut (30.), proužek o moc nezesilil, tak jsem to chtěla “rozseknout” digitálním.. ten potvrdil 1-2.. je možné ze proste jen byla později ovulace, proto ještě proužky tolik nezesilily a je to tak v pořádku?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@mamaprincezny