Co myslíte, holky?

i_vet2
23. říj 2021

Holky jdem dnes na oslavu a snažíme se s manželem o druhé mimco a tak jsem si udělala ráno test, asi 11dni po ovulaci , zhruba nevím to úplně jistě 😀 a první tam nebylo nic ale sla jsem za 15 minut ze to vyhodim a já tam proste vidím čárku 🙈 a ještě otazecka jsem nachlazena, prave pokud by se za par dni trhu potvrdilo tak mám obavy z nachlazení, horečku nemám jen rýmu a skrabani v krku a mám stopkasel které můžou i těhotné a kojici..

andycr
23. říj 2021

@i_vet2 vidím ducha. Tak ať sílí. Jsem v 8tt a byla jsem na úplném začátku také nachlazená, rýma se mě drží do teď. Doktorka mi doporučila jitrocelový sirup, mořskou vodo do nosu a pastilky na cucani. Na případnou teplotu něco s paracetamolem. Nesmí přesáhnout 38.
🍀🍀🍀

lussy416
23. říj 2021

@i_vet2 ahojky, takto jsem měla já test v pondělí,když jsem měla zpoždění 3 dny 😉 do toho rýma, kašel, průjem... Brala jsem paralen, kapky do nosu... Teď už jsem opatrná, jelikož test je pozitivní a v pondělí na krev 😉 držím palce 😉

i_vet2
autor
23. říj 2021

@andycr dekuju , já jsem zirala nevěřícně o první jsme se snažili rok tak jsme si říkali ze tomu nechame volno ze to potrvá a ze by ?☺️ Uvidím jestli bude silnější každopádně na oslavě nealko 😂 takže i tobě držím palecky aby vše šlo jak má 😍

i_vet2
autor
23. říj 2021

@lussy416 tobě taky držím palce ❤️ A ať se brzo vyléčíme nebo mám z toho strach těhotenství v začátku a nemoc 😔

lussy416
23. říj 2021

Já mám taky strach, nemysli si... Je to moje první těhotenství. Předtím 3x IVF a nic a teď přirozeně... Ale s jiným partnerem... Zrovna jsem udělala test-sedmý den zpoždění...

katherine177
23. říj 2021

@lussy416 možná byla chyba u partnera ,jinak gratuluji 💖

lenulacek
23. říj 2021

@i_vet2 a jak dlouho ti meska menstruace?

monika3456
23. říj 2021

@i_vet2 myslím, že je to ryska.

nihanin
23. říj 2021

@lussy416 krásné // gratuluji

nihanin
23. říj 2021

Holky ja dnes takto zítra má dorazit ms dnes jsem zkusila tt cca pred hodinou,vidím tam dušíka byl v limitu tak snad nejsem sama kdo to vidí 🤔👀

lussy416
23. říj 2021

@katherine177 ano, byla chyba u partnera, já byla po laparoskopii v pořádku.

lussy416
23. říj 2021

@nihanin Dušíka vidím, tak hlavně aby sílil 😉 držím palečky 😉

nihanin
23. říj 2021

@lussy416 snad sílit bude 🙂Děkuji

i_vet2
autor
23. říj 2021

@lenulacek mě má teprv dorazit až za tři dny 😀 uvidíme večer jsem měla tu čárku silnější trosku tak uvidíme co bude

i_vet2
autor
23. říj 2021

@nihanin taky vidím , podobný jak ten můj 😅 snad nám bude sílit 🙏🏻

i_vet2
autor
23. říj 2021

@monika3456 myslím ze to určitě není ryska, nikdy jsem to neviděla na negativním testu ☺️

nihanin
23. říj 2021

@i_vet2 🙂tak nam přeji 🍀🍀🍀🍀

lenulacek
23. říj 2021

@i_vet2 tak udělej test až nepřijde ❤️🌷

katherine177
24. říj 2021

@nihanin držím pěsti ať vám to vyjde

nihanin
24. říj 2021

@katherine177 děkuji..počkám do středy a testnu.. Ms by měla dorazit dnes nebot zitra +, - 🤔ale myslím že dorazí neboť mám bolesti v podbřichem a šíleně mě bolí prsa to vždy mívám před ms tak se raději nato nebudu upínat 🙂

monika3456
24. říj 2021

@i_vet2 mě tohle udělá test od maxe skoro pokaždé po nějakých minutách po limitu. Ať pak nejsi zklamaná.

i_vet2
autor
24. říj 2021

@monika3456 tak dnes to už vypadá silnější a mě teda nikdy falesne duchy dr.max neukazal vždy byl snehobily proto mi to hned trklo do oči

monika3456
24. říj 2021

@i_vet2 tak to už je jiná. Gratuluji 🍀🍀🍀🍀

katherine177
31. říj 2021

@nihanin tak jak jste dopadla? Já čekám teď a bude to dlouhé čekání,mám 10 dní do ms.

nihanin
31. říj 2021

@katherine177 ahoj ja uz mam po ms zrovna vcera mi skončila dostala jsem ji s 2 dením zpožděním tak to opět nevyšlo tak ať se nám zadaří co nejdříve 🙂🍀🍀🍀🍀

katherine177
31. říj 2021

@nihanin to je smůla ,tak snad příště 🍀🍀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru