Ahoj holky,
nezlobte se za dotaz, který tu je na stokrát, ale víc hlav, víc ví, tak se zkusím podělit o starost a třeba najít malinko uklidnění. 😅
Aktuálně jsem 36DC, měla bych mít 7 dní zpoždění - podle aplikace. Od ledna, kdy nám drobeček odešel v 11tt, jsme tomu nechávali volný průběh, ovulaci jsem nehlídala, cyklus se mi však srovnal a byl pravidelný (28-29, až poslední se mi vychýlil na 32).
26. 8. jsem si dělala test, viz foto, 30. 8. jsem si chtěla udělat další, zda sílí, ovšem čárka byla zhruba podobná, neviděla jsem moc rozdíl. Chtěla jsem to rozseknout digitálním, výsledek tedy + 1-2. Napadlo mě díky tomuto výsledku, zda prostě ovulace neproběhla až později, proto jsou zatím slabé čárky? Nebo raději nemám s ničím počítat?
Vím, že mi tu nic potvrdit ani zaručit nemůžete, ale ráda si přečtu zkušenosti. 🙏
@vero987nika ahoj krásně ti to sílí držím palečky ať máš vše v pořádku ♥️
@vero987nika Jeee, ty naprosto krasne sili! Moc drzim palce a gratuluji. ❤
Nejsou ze stejne moci. Ten uplne prvni byl delan, kdyz me to nejak napadlo, že by se něco vlastně mohlo dít, zhruba až okolo 11h, kdy jsem zkusmo šla z práce pro test. Ten druhy byl delany odpoledne, říkala jsem si, že ani když ten prvotní nebyl z ranní, tak to nebude takový rozdíl. A ve stejny den, byt pozdeji, ten digital. Uznavam, ze trpelivost asi neni ma silna stranka 😒😀
@nicole_95 haha já taky nevydržím nikdy čekat do příštího rána, to je normální 😅 ale dělala jsem si právě fotky těch ranních, a odpoledne pak ty čárky byly opravdu různé někdy silnější někdy skoro nic, takže zkus udělat zítra ráno a pozítří a držím palce ✊🏻✊🏻✊🏻
@vero987nika snad máš pravdu, zatím se naděje nevzdávám, dokud nepřijde červená tetka, tak si udržuju naději... 🙂 dobře, tak já dnes skočím pro ty od DrMaxe a uvidíme. Ozvu se 😇
@nicole_95 pro mě pozitivní TT. To jsem měla i já.
@nicole_95 krasny vecer, jak jste dopadla?
Krásné ráno 🙂 zařídila jsem se dle rady, koupila DrMaxe a výsledek takový…
Na foto vrchní je páteční, spodní je dnešní ráno. Moc si nejsem jista co si o tom myslet, je to hrozně slabounke, viďte?
@nicole_95 normalne nic nevidim...ale myslim, ze se tu rysuje budouci dalnice ❤⚘
@nicole_95 jinak ja jsem po samovolnem potratu take ( v kvetnu 2022...a dneska takto: 4 dny zpozdeni...tak jsem sama zvedava
@jironymou1 myslíš? 🙂 tak snad ano, občas mám pocit chvilkového mokra, tak hned chodím omrknout kalhotky, ale tuk tuk, stále vše v pořádku
Ten tvůj testik vypadá krásně! 😘 Moc držím palce, i po předešlé zkušenosti, ať se vše daří jak má. Budes se objednavat k dr.?
@jironymou1 a nějak bezmyšlenkovitě jsem přešla k tykání, snad nevadí..
@nicole_95 slabé neslabé, hlavně že sílí ✊🏻☺️ držím moc palce 🌸
Ahoj ženy, taky se hlásím s nedočkavostí. Už mám týden zpoždění a čárka mi sílí hrozně pomalu. U prvního dítěte jsem měla hned 1 den zpoždění dálnici a teď to jde nějak pomalu. Měl to tak taky někdo? Mám strach. Loni jsem měla ZT a další těhotenství skončilo katastrofou v 5 měsíci. 3x omotaný pupečník. Strašně moc bych si přála ještě jedno mini. Tak držte palce. K doktorovi jdu až za 14 dní. Se asi zblázním do té doby.
@woodoo02 ahojky, já podle přiložené fotky to vnímám pozitivně, jsou to sílící čárky, myslím, že kdyby sis porovnávala testíky ob den, určitě uvidíš daleko větší rozdíl, ale sílí, ten poslední je krásný ❤ 🙏 ale rozumím, že po takových zkušenostech je člověk nervózní a má obavy.. mně hrozně dlouho nesílily, digital mi dlouho ukazoval 1-2 a na různých testech testíky. První byl 26. 8., pak další dny pořád jen dušíci, až jsem se bála, aby to nebyl nějaký průšvih..
A snad už to bude dobré.. ze dneška takový, viz foto. 🙂)
Držím palečky!
@woodoo02 ahoj, ja jdu az 23.9. a prvni dite jsi mela kluka nebo holku?Ja totiz u kluka mela hnedka dalnici.A kamaradka u holky to mela takove pomale jako ty...jako je mi jasny, ze test jen ukazuje, jestli jsme tehotne nebo ne...a zalezi kdy byla ovulace atd...ale uz jsme to resili i s kamaradkama, ze dalnice byla vetisnou kluk a pomale holka...😂🙄 ted me tu asi spousta maminek ukamenuje 😂
@nicole_95 dnes jsem se objednavala a jdu 23.9.podle me si mela jen pozdeji ovulku...a vidis jakou uz mas dalnici ❤⚘
@jironymou1 měla jsi pravdu, je tam! 😍 na kontrolu budu držet palce, já jdu už teď ve čtvrtek, sestřička mě pozvala docela brzy, tak uvidíme... to čekání je ale hrozné že? 😀
@jironymou1 😊 první byla holka a u dalších dvou co nevyšly byly taky kontrolní čárky hned po vynechání. Jedno z toho byl kluk. No možná jsem fakt měla ovulaci později.
@woodoo02 hrozne vam drzim palecky at sili 🙏🙏🙏 a budu rada, kdyz napisete, jak se treba citite, pokud budete delat dalsi testik...tak fotecku a info z gyndy...❤
@nicole_95 tyjoo já jdu až ve čtvrtek 🙈 ale objednala jsem se sama docela pozdě asi až zbytečně 🙈 nezaložíme po kontrolách skupinku s termínem porodu duben/květen 2023? 😅 přemýšlím jestli nezavolam dr jestli by mě nevzali dřív 🙈😂
@vero987nika ty me stves, ze jdes takgle brzo 😂😂😂..jdu s tebou...i kdybych mela jet pres pulku Republiky 😂😂😂 zkusime rict, ze jsme sestrenice 😂😂😂 to asi neprojde, co?
@jironymou1 prosímtě mě asi odumřela část mozku nebo nevím, ale na kontrolu jdu příští středu, vůbec nevím jak jsem přišla na čtvrtek 🤣🤣🤣
Holky, tak jsem dnes byla u doktora. Teploty, hrozné křeče, průjem a zvracení. Je mi zle ještě i ted, cely den polehavam. Doktor se na mě tvářil dost obezřetně…
Každopádně jeste nic nevidel, naštěstí mě uklidnil, ze nikde nemám zadnou cystu (toho se možná obával), nameril zatím sliznici 11mm, předepsal utrogestan, mám přijít příští středu. Nejdriv chtěl brát zítra krev, pak to zavrhnul, ať rovnou přijdu zase na utz, usoudil, ze zrejme proběhla hodně posunuta ovulace a propocitaval, že by tou dobou pak mělo byt už něco vidět.
@nicole_95 jezis ☹ a nesnedla si neco spatneho?Budu drzet palecky ...a dej vedet ❤⚘
@nicole_95 Tyjo tak moc držím palce, trochu jsem se lekla hned mne napadlo mimoděložní ale to snad ne 🫶
@jironymou1 možná ano, netuším.. mně na gyndě řekl, že to bývá normální, jak tělo pracuje s těmi hormonálními změnami.. snad to bude dobré. uvidíme ve středu.
@vero987nika taky mě to upřímně napadlo. Je mi už lépe, teplota spadla, v bříšku občas zakručí. K mimoděložnímu jsem si něco četla, tam je hlavně prý jednostranná bolest a případně krvácení.. naštěstí se mi obojí vyhýbá, ale asi to taky není úplně jistota.. 🙄
@nicole_95 tak holky clearblue...a kontrola za 14 dni...a co vy?Byly jste uz na kontrole?Vite neco vic?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Optám se, čárkové testy byly dělané oba z první ranní moči? 🙂 vím že se to nemusí taky jinak testují kdykoliv během dne, ale pokud to je na porovnání jestli čárka sílí tak je potřeba je dělat "za stejných podmínek" 🙂 nechci nijak strašit ale reálně po 3-4 dnech by teda čárka aspoň trochu zesílit měla no 😕 přidávám svoje foto, co test to den, šle ještě jsem nebyla na ultrazvuku tak také nic nevím
Ještě dodám, pořiďte si DrMax testy, za mne nejlepší