Ahoj holky mám mám takový dotaz beru HA Lusiene a mam 12 dní zpoždění udělala jsem si dnes tt cca pred hodinou a vyšlo mi tohle, viz na obrázku.. Jeto tt od pepina a vyšlo mi to cca 10-15 min po namočení, co myslíte dle vašeho názoru duch nebo ryska? Děkuji za odpovědi
Ale takovou dobu po namoceni bych to uz mox nebrala, me to delalo jeste vetsi duchy a to jen proto, ze se blizila MS
@maxulekapcule doufám že to je tak jak píšete je mi to divné beru ha a nevynechala jsem ani jeden, a po 12 dnu po vynechání měla uz by bejt ta druhá silnější kdybych byla nebo??
@nihanin já myslela ,že chcete miminko a vy berete antikoncepci 😳 jinak vidím ducha
@katherine177 ahoj ze zdravotních důvodů jsem musela nasadit ha
@nihanin pokud berete antikoncepci pravidelně tak si myslím že je malá šance. Plus jak psaly holky to už je po limitu a tím se neridte zkuste za pár dní znovu a uvidíte ale 12 dnů po vynechání ms si myslím že by byla už hezká čárka
@lidija1234 děkuji za odpověď já si právě taky myslím z důvodu že beru ha je šance malá ale pořád mi to v hlavě hlodá nezbývá nic jen počkat a zkusit další tt ale jináč taky myslím že už by ta druhá byla silná na tolik dní zpoždění
@nihanin tak to ano
Moc to zkoumáte holky😊 já si těmahle "duchama" dávala falešné naděje půl roku.
Pokud to nevidíte jasně a hned, Tak to bohužel nevyšlo.
@luciankalu jenže ja nechci aby to vyšlo beru ha a tt bych nedelala kdybych nemela uz dnes 13 den zpoždění
@anettapetr slaboulinkaty stínek tam vidím ale může to být i ryska zkus testnout za pár dnů
@nihanin dobře děkuji
@anettapetr je tam ❤️🍀🍀
@nihanin tak jak jste dopadla? 🙂
@katherine177 ahoj tak ms po 14 dnech zpoždění dorazila a slaba tak po ha se mi to nejak celé změnilo 🤦♀️
@nihanin u mě byla slabá ms 2 dny normální 2 dny špinění ,pak byly už docela pěkné // ,ale v době ovulace a byl to test Sluníčko ,Intime dělal duchy asi 14 dní ,ale teď už zase bílo,další ms má dorazit 6/12
@katherine177 na těch tt sluníčko jsou opravdu pěkné dušíky 😏 sice ty spodní jsou úplně slaboulinkaty ale vidím též ale to jsou jináč citlivé ty testy ne? Nebo jsou taky desítkovy?
@nihanin oba 10Uml,je to Sluníčko a Intime,oba z Tety
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@nihanin vidim stin ;)