Co myslíte?

29. led 2025

Ahoj👋🏻
Snažíme se o miminko první měsíc. 4 Října jsem byla na revizi (skoro 9tt) od začátku nebylo srdíčko, ale čekalo se na zázrak. Nyní jsme se při ovulaci snažili a teď bych měla být jsem 11dpo. Už máme dvě děti a u těch jsem na těhotenství přišla až 7tt, takže jsem měla jasnou dálnici, tady mám trochu strach. Ale jelikož s testováním před ms nemám zkušenosti, tak nevím. Vím, že nic není jisté a že mi nikdo nic neřekne na stopro, ale jen pro zajímavost. Co myslíte?
Jinak moje příznaky jsou poslední cca necelý týden takový.. bolest v podbříšku, každé ráno mi je špatně, jsem protivná, nervózní, občas mám průjem, trochu mě bolí prsa. Všechno tohle jsem ale měla i u prvních dvou těhu.

autor
29. led 2025

Je to mamatest a test z dr max

lencaa11
29. led 2025

Testovala bych dal zatím je tam slabá čárka 🍀🍀 teď zda bude sílit

autor
30. led 2025

@lencaa11 dnes ráno

lencaa11
30. led 2025

Tady už je vidět menší rozdíl testovat dál třeba za dva dny to uz bude víc vidět rozdíl nebo zajít na krev

misha31
30. led 2025

Dej ty stejne testy postupne vedle sebe a sleduj, zda to sili. Ale jak se pise viz vyse, lepsi zajit obden na krev a vis vicemene jiste, zda se v danou chvili hcg vyviji dobre.

autor
31. led 2025

Dnes ráno takhle. Zítra mám termín ms. Stejné testy jsem neměla, jeden je dr max druhý intimo dm

lencaa11
31. led 2025

Už tam je vidět pěkně posun aspoň na tom z dm 🍀🍀 víc

autor
31. led 2025

@lencaa11 akorát nechápu proč na tom testu z dr max, je čárka a pak se na všech 3 z toho maxe se udělají takové úplě uzounké přes noc. Jiný mi to nikdy neudělal.

autor
31. led 2025

@lencaa11 dnes k večeru, dr max, konečně je u nás naskladnily a myslím, že čárka pěkná

autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
lencaa11
31. led 2025

Jo tady už je vidět pěkně 👍🍀🍀

autor
1. únor 2025

@lencaa11 Ahoj, tak dnes mám termín menstruace a testík z ranní moči takto 🙂

lencaa11
1. únor 2025

Krásne sílí test velká gratulace 🍀🍀💜

autor
1. únor 2025

@lencaa11 děkuju 💗 snad bude vše v pořádku, jen jsem se chtěla zeptat, čárka nemizí, na tom testu z dm je pořád stejná a na tom testu z maxe je stejně výrazná ale zužuje se, nevíte proč to dělá?

autor
2. únor 2025

@lencaa11 Ahoj, tak myslím, že tento test už mluví za vše😍 2 den meškám, teď už můžu jen doufat, že bude vše v pořádku, jinak ti děkuji za odpovědi💙

lencaa11
2. únor 2025

Tady je to už jasné 🍀🍀💜

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru