Co myslíte?

vrschova
23. led 2025

Ahoj holky, prosím o názor. První fotka je dnešní a druhá před dvěma dny.
Děkuji.

felis
23. led 2025

Škoda, že nejsou vedle sebe... takhle je jedna foto na šířku a jedna na výšku... nevím, mě prijdou pozitivni a sílí. Ten vrchní... tam čárka mi prijde, ze není cela, ale třeba je to jen špatně vyfocené.

misha31
23. led 2025

Dnesni je divnej, udelala bych jeste jeden a pak po zaschnuti dala vedle sebe a vyfotila

hennrietta
23. led 2025

Ten dnešní bych za pozitivní nepovažovala, vypadá jako vadný kus. Zítra zkus další a myslím, že bude jasno. Na včerejším duch je.
Tak přeji štěstí.🍀

lencaa11
23. led 2025

@vrschova oba vypadají divne udelala bych jiný test

rosalindamelinda
23. led 2025

Tyjo příspěvek vložen ve 4:28 hodin? V kolik jsi dělala ten ranní test? Ranní moč se odebírá po probuzení mezi 6-7 třeba, tys ten test už snad dělala tak ve 4 hodiny ráno, proč nespíš...
Navíc zatím je to fakt nejisté a divné, spíš stín a vadný kus, opravdu zkusit znovu a v nějakou normální dobu 😝

hennrietta
23. led 2025

@rosalindamelinda Co je divného vstávat ve 4? Já tak vstávala do práce na ranní.😄 Navíc nevíš, kdy šla zakladatelka spát a jestli v noci ještě byla čůrat.

felis
23. led 2025

@hennrietta asi tak... v 1.trimestru u obou prosperujících těhotenství jsem se budila brzo a nemohla pak moc spát. A když někdo jede na směnu v 6h a musí dojíždět, tak je 4h úplně normální.

misha31
23. led 2025

@rosalindamelinda pokud mas takovy luxus vstavat mezi 6-7, tak to mas fajn. Ja mam deti a pracuji, takze 4 ranni je taky ok 😂

rosalindamelinda
23. led 2025

@hennrietta No a co jako, psala jsem to snad tobě, nepsala. To máš blbý no, že musíš vstávat tak brzo, já vstávám v 7 hodin 🙂 já se vyspím...
@misha31 jj ten luxus mám, nic ve zlém teda...

vrschova
autor
23. led 2025

@rosalindamelinda V tuto hodinu vstávám do práce 🫣

vrschova
autor
23. led 2025

@rosalindamelinda Holky řešíte mi tu trochu jiné téma. Ale děkuji. Já pracuji v nemocnici, jinak to prostě nejde.

rosalindamelinda
23. led 2025

@vrschova ? takže ty nám tím říkáš, že když pracuješ v nem.-tak jsi zdravotnický pracovník jako sestra třeba? a ty neumíš vyhodnotit TT? jestli už ne zdravotníci, tak nikdo 🙂

hennrietta
23. led 2025

@rosalindamelinda Sice jsi to nepsala jsi to mě, ale ani to není předmětem diskuse, takže tvůj příspěvek je ještě víc mimo než můj.😉 Navíc diskuse... vyjádřit se slušně může kdokoli, komukoli. 🙂

vrschova
autor
23. led 2025

@rosalindamelinda Sestra ani zdravotník nejsem. Nechápu ale, proč jste tak zlá a arogantní. To víte jen vy, vy se sebou žijete. Víte ale, že svým přístupem můžete hodně děvčat tady odradit od dotazování? Přesto se na Vás nezlobím, je mi Vás líto. Ostatním ženám, které mi normálně odpověděly, velmi děkuji a přeji štěstí.

catherine155
23. led 2025

@vrschova myslim si, ze tehotna si 🙂 taky se mi tam ukazal duch, na gynde mi vzali krev a druhy den jsem mela vysledky. Druha carka byla nejasna,protoze byl test udelany na zacatku tehotenstvi. Objednej se na gyndu na krev🙂 drzim palce!

felis
23. led 2025

@vrschova bezva odpověď 👌🏻 protože rosalindamelinda proste taková je... někdo je holt fajn a někdo... no, není 🤣

prejeta_zaba
23. led 2025

Já vidím oba s duchem, za pár dní nejspíš bude pozitivní. Z rosamelindy si nic nedělej, jenom schválně vyvolává agresi, je to troll. Je samozřejmě úplně jedno, jestli test děláš ve 4 nebo v 11. Fakt to Měl by být z více koncentrované moči. Čili pokud víš, že ses naposledy byla vyčurat ráno a pak až v poledne, klidně se dá udělat i v to poledne. A nebo stačí počkat pár dní a pak už by měly vycházet ty čárky kdykoliv, klidně v 8 večer - každým dnem je to hcg vyšší. Takže toliko tady k "odborným" radám. 😆 Tak hodně štěstí! 🍀

prejeta_zaba
23. led 2025

@rosalindamelinda Ty kokso a co když dělá v nemocnici účetní? Co se tady do ní navážíš. Nebo myslíš si, že taková specializovaná sestra musí umět všechny zdravotní pomůcky světa? I gynekolog ti na tohle řekne nejasný výsledek, zopakovat za pár dní - dle osobního názoru spíše pozitivní. No tak co tady jedeš zas za bomby. 😂 Ty ze svýho oboru umíš všechno od A do Z?

vrschova
autor
24. led 2025

@felis Děkuji

vrschova
autor
24. led 2025

@prejeta_zaba Mockrát děkuji 🙂

felis
24. led 2025

@vrschova tak co? Zkoušela jsi další test? 🙂

vuse
25. led 2025

Holky já se připíchnu s dovolením. První test ve středu viz fotka vidím tam ducha, ve čtvrtek negativní digitální test a další dva testy ze včera. Zpoždění 3 dny, bolest v podbřišku a týden šílená únava

lencaa11
25. led 2025

@vuse krásne pozitivní testy // 🍀🍀

felis
25. led 2025

@vuse ten digital by Ti to podle už dneska taky ukazal 🙂 není tak citlivý jako papirkove 😉 jinak gratuluju a držím palce, ať vše probíhá, jak ma.

vuse
25. led 2025

@lencaa11 děkuji moc 🥰 snažíme se od 5/24 takže to potěší 😍

vuse
25. led 2025

@felis moc moc děkuji 🥰 po 8mi měsících snahy to potěší a snad vše vyjde jak má ✊

felis
25. led 2025

@vuse 8 měsíců není nic 😃 držím palce, ať je to prosperující tehu.

vuse
25. led 2025

@felis děkuji moc 🥰

rosalindamelinda
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
catherine155
28. led 2025

@vuse gratulujuuu🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru